Packning, höstpromenad & middag

Vardag

Direkt efter frukosten imorse tog jag äntligen tag i min packning, vilket var på tiden då jag åker imorgon bitti (!!!) För er som missat det ska jag vara i Paris under hela november. Jag som aldrig varit borta under en hel månads tid så det var lite svårt att packa faktiskt, känns verkligen som jag glömt något.. Fast så känner man ju i och för sig alltid. Får hoppas på att jag har med mig allt av det viktigaste i alla fall!

Efter några timmar när allt var nerpackat och klart tog jag mig ut på en promenad för lite frisk luft. Solen sken så det var verkligen perfekt höstväder idag! Dock väldigt kallt när solen gick i moln efter ett tag..

Ångrar mig alltid lika mycket när jag går förbi änder att jag inte har med mig något för dem att äta. Älskar att mata fåglar, de blir ju så glada!

Nu har mamma nyss klippt mig och jag har tagit en varm dusch. Jag insåg att håret behövde klippas så mamma fick rycka in i sista minuten. Skönt att vara fräsch och snygg i håret innan jag drar :-) Lisa och Lily kom hit för ett tag sedan så vi sitter och myser i soffan innan jag ska åka upp till pappa för middag och träffa honom och Linda! Därefter ska jag hem igen och försöka gå och lägga mig i tid då jag måste åka hemifrån vid 5-tiden imorgon bitti.

/W

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

livetmitt93
livetmitt93,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229