Mösspåtagning - förstörd mössa

Studenten 2019

07.00 ringde mitt och Adams alarm. Jag gick upp och sminkade mig, lockade håret och valde ut en outfit i sista sekund innan det var dags att dra. Så runt kl 8 gick vi hem till Adams kompis där det var lite folk. Jag var bara där i max en kvart typ i och med att jag skulle till skolan. Vi hade inga lektioner eller så, men vi hade mösspåtagning även i skolan. Det var väldigt kort, var verkligen i skolan och vände typ. Rektorn höll ett kort tal och vi sjöng en studentsång.

Vid ca 9.30 gick vi hem till Oona för att sätta oss uppe på takterassen. Inte varje dag en "förfest" börjar kl 9.30 haha ;-)

Vädret var verkligen på topp! Så skönt att det varken var kallt eller typ mulet, och speciellt att det inte regnade! Att solen sken blev ju ingen direkt mindre glad över om man säger så ;-)

Efter ett tag var det dags att gå ner till medis för att sätta oss på snaps.

Alla var verkligen så glada och taggade så det var grymt kul! Det var så mycket folk på uteserveringarna på medis, men vi kunde som tur var tränga ihop oss bland några kompisar :-)

Runt lunchtid blev det en mellanlandning på max tvärs över gatan!

Och sen tog vi en taxi ut mot Djurgården. .

Väl framme vid Josefina fick vi stå i kö ett tag även fast vi stod i den "snabba kön". Snabb var det verkligen inte haha. Blev så himla less på vakterna som stod vid ingången. Flera gånger skrek dem ut att alla var tvungna att backa, men det var liksom bara de som var längst fram som hörde. Och det är kart att det inte går att backa med en massa människor i en kö bakom sig? Så vakterna började knuffa bak hela kön, så jag ramlade bak på rygg med människor över mig och tappar min mössa. Hanna märkte att den var borta så hon dök ner bland alla och fick upp den, helt nertrampad och smutsig. Blev så sjukt arg på vakterna som bara gör utan att tänka. Så otrevliga och nonchalanta. Gick fram till ena vakten och sa att det inte bara går att knuffa ner en hel drös med människor, sa att jag ramlade och visade upp min förstörda mössa. Som svar sa han "ingen lyssnade på vad vi sa så vi var tvungna att ta till med våld". Nej alltså usch vad arg jag var då.

Tycker faktiskt inte att det var så kul där inne, vilket många höll med mig om. Hade liksom mycket roligare innan vi åkte dit. Nej inge bra gjort av Josefina faktiskt. Såhär ser min mössa ut nu: :)

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Fyfan vad tråkigt med studentmössan.. 😣nouw.com/andrealinde
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229