Monday

Paris

Ny vecka hörni! Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera under helgen, men vi har haft roliga saker för oss så har glömt bort bloggen lite grann... Men tänkte skriva ihop ett inlägg med en recap på vad jag har haft för mig under de senaste dagarna. Det inlägget kommer ut imorgon!

Idag var det i alla fall back to work. Så skönt att jag endast jobbar fyra timmar per dag, och är ledig på helgerna. Dvs 20h i veckan. Inte mycket men det räcker gott och väl här. Tanken var ju egentligen inte ens att jobba under min månad som paris-bo. Men jag hade blivit alldeles för uttråkad om jag hade varit ledig en hel månad haha... Men de fyra timmarna springer liksom alltid förbi. Det är bara att preppa inför dagen, köra hårt under lunchrushen och sen städa och fixa i ordning i restaurangen. Sen är vi klara!

Efter att jag slutade idag vid 15.30 åkte jag till "svenska affären" som ligger ganska nära jobbet. Hade aldrig varit där tidigare så ville kolla utbudet. Det är alltså en butik med olika svenska saker, som exempelvis sill, kaviar, lösviktsgodis, Wasa knäcke, kanelbullar osv. Ni fattar. Jag kunde såklart inte gå tomhänt därifrån, och gissa vad jag fick med mig hem... En påse lösviktsgodis såklart haha. Utbudet var dock inte det bästa, men det fick duga!

Byxor, mango / jacka, na-kd / t-shirt, zara / solglasögon, corline eyewear / väska, nelly.com

Därefter åkte jag hemåt, samt att jag sprang in i en vanlig mataffär och handlade några grejer som behövdes. I skrivande stund är jag hemma i lägenheten och har nyss ätit ett litet mellis och kollat youtube. Planen för kvällen är att jag, Alice och Oona ska iväg och äta middag ute följt av någon sorts föreställning. Har inte riktigt förstått vad det är för något, men det är väl någon sorts show av något slag. Det återstår att se helt enkelt, men kul ska det bli i alla fall!

Hoppas ni har haft en bra måndag och får en fortsatt fin vecka!!!

/W

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229