Mina första jobbdagar

Paris

Som ni kanske läste för ett par dagar sen så hade jag hittat ett jobb här i Paris. Jag tackade dock nej till det faktiskt då jag fick ett annat erbjudande på ett annat fik som jag hellre tog! Så nu har jag nyss kommit hem efter min andra jobbdag där, och jag trivs verkligen! Men jag måste säga att det är extremt skönt att jag har haft Oona vid min sida dessa två dagar som lärt upp mig. Jag ska däremot byta till en annan, fast samma kedja, då det behövdes personal där. Men tydligen jobbar det redan en annan svensk tjej där så det känns bra!

Det svåraste är väl språket då alla pratar franska, och jag fattar 0 haha... Men har lärt mig lite standard-fraser för att kunna stå i kassan och ta emot kunder. Men jag antar att jag kommer lära mig mer och mer för varje dag som går :-) Perfekt för mig ju som vill bli bättre på franska!

/W

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Åh vad häftigt att bo och jobba i Paris! Kul att du trivs på din nya arbetsplats. Jag håller tummarna för att också det blir bra på det nya stället! 😊nouw.com/linneaengelman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229