Min fredag i bilder

Vardag

Igår hade jag en ledig dag från jobb, vilket var riktigt skönt och välbehövligt då jag behövde packa inför resan. Så jag vaknade av mig själv runt kl 8, men somnade om och tog lite sovmorgon. Lite senare gick jag upp och så fick det bli en morgonpromenad i solen.

När jag kom hem gjorde jag i ordning frukost och satte mig i soffan framför tvn ett tag innan det var dags att ta tag i packningen. Så jag satte på en podcast och började packa väskan.

Det tog ett tag för mig att bli färdig då jag tyckte att jag förtjänade pauser lite då och då ;-) tycker inte att det är askul att packa direkt... Så under tiden tog jag en lång och skön dusch, målade både finger- och tånaglarna, åt lunch och fixade med lite annat smått.

Senare när jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig gjorde jag en iskaffe och skar upp en nektarin, plus en liten bit mörk choklad :-)

Vi åkte och plockade upp Martin från jobbet och så åkte vi in till stan. Martin behövde köpa ett par nya solbrillor inför resan så jag övertygade honom till ett par chimis. Så snyggt!

Vi åt middag på ett tapas-ställe som pappa hade testat tidigare, så det var hans förslag. Mamas and tapas heter det! Så vi beställde in en massa smårätter och åt. Sjukt gott var det, och roligt ställe! Det var rätt så litet och mycket folk, ganska hög musik också så nice ställe att käka på innan en utgång eller liknande!

Min plan var egentligen att möta upp några tjejkompisar för en drink eller så, men jag hamnade här haha.. Kände mig så trött efter middagen och inte alls så sugen på att fixa i ordning mig och dra vidare. Plus att jag skulle upp tidigt på lördagsmorgonen. Så jag köpte med mig lite godis och så gick vi till pappas jobb där vi sov för natten. Han jobbar som brandman så vi sov på brandstationen :-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229