Kompisdate, shopping & intervju

Paris

Imorse vaknade jag strax innan kl 10 av mitt alarm. Jag var ute igår så jag var rätt så trött, hade absolut kunnat sova en timme till. Men jag låg och drog mig ett tag innan jag började göra i ordning mig för dagen. Jag träffade nämligen en svensk tjej som bor här i Paris som jag har haft lite kontakt med. Så vi bestämde att ses över en fika, så sagt och gjort åkte jag iväg för att möta upp henne. Hanna heter hon och var verkligen super trevlig! Riktigt kul att träffa nya människor såhär när man är i en ny stad.

Det blev snarare en brunch än en fika då vi båda beställde in en varsin avokadomacka med ett pocherat ägg, samt en latte till! Det var faktiskt sjukt längesen jag åt en avo-macka, så när jag såg det på menyn var jag bara tvungen. Och riktigt god var den också!

Därefter tog vi metron till ett köpcentrum och kikade runt i lite olika butiker, bl a hm & zara. Som vanligt var utbudet mycket bättre såhär utomlands än i Sverige, så jag hittade lite nytt. Inget av det på bilderna ovan fick följa med hem dock. Jackan som jag hittade inne på hm tyckte jag var snygg men såg så himla oversized ut i verkligheten tyvärr. Skinnklänningen blev jag totalförälskad i, men det fanns endast en kvar och den var för stor för mig. På bilden håller jag in tyg vid ryggen, men om man inte gjorde det blev den liksom pösig, och det var inte så snyggt. Men jag måste nästan leta upp den där i någon annan zara-butik för jag måste ha den där!

Jag kom nyss hem och har gjort ett litet mellanmål som jag sitter och käkar. Efter jag vinkade av Hanna så åkte jag direkt hem till en svensk barnfamilj för en intervju ang barnvaktsjobb. Och det känns ju verkligen perfekt för mig att hjälpa dem några gånger i veckan! Det kändes som att det gick bra och de hade verkligen en positiv inställning verkade det som, så jag hoppas på att få jobbet :-)

Nu ska jag äta upp medans jag kollar ikapp lite youtube-videos innan jag ska hoppa in i duschen och fixa mig på nytt. Alice fyller nämligen år idag så jag ska iväg lite senare för middag tillsammans med henne och två andra tjejer för att fira!

/W

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229