Höst-listan

Okategoriserad

Beskriv din höst i tre ord?

Mysig, peppande & nystart!

Vad var bäst med sommaren?

Måste ändå säga dagen då jag tog studenten. Även fast det var precis i början av sommaren så var det helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv.

Känner du dig klar med sommaren?

Ja gud ja! Även fast jag älskar sommaren och värmen så är jag glad över att det är höst nu. Det blir ju sommar igen om ett år ändå så varför inte acceptera att den är över för detta år och uppskatta hösten till fullo istället?

Hur mådde du förra hösten?

Bra! Jag var i skolan om dagarna och jobbade lite då och då när jag hade tid för det, så mitt liv då såg ju ganska annorlunda ut till skillnad från i år. Men som sagt så mådde jag bra, men känner nog att denna höst slår förra, plus att jag mår bättre i mig själv denna höst. Nu när jag inte pluggar kan jag ju hitta på mer roliga saker såklart :-)

Vad är dina planer för hösten?

Fram tills november har jag för det mesta jobbat. Sen var jag ju nyss i Kroatien med familj och släkt. Men den största (och roligaste) planen för hösten är ju såklart att jag ska bo i Paris hela november!

Hur höstmyser du?

Framför någon mysig serie eller film, med någonting varmt att dricka. Jag ska inte inte ljuga och säga att jag tänder en massa ljus omkring mig, för det händer aldrig haha.. Jag tänker alltid att jag ska göra det under höst och vinter då det ÄR mysigt. Men jag gör det aldrig. Det beror nog både på att jag inte orkar, samt att jag är rädd för att råka glömma bort dem sen...

Vad kommer du dricka i höst?

Kaffe och te!

Vad tittar du på?

Just nu har jag tyvärr ingen serie som jag kollar på riktigt. Eller jag kollar på några som går på tv, men jag har ingen som jag har fastnat för på typ Netflix som jag kan sätta på när jag vill. Måste hitta en bra! Men på tv kollar jag bland annat på fartblinda, innan vi dör (säsong 2 har nyss börjat), bachelor och såklart paradise hotel ;-)

Vad ser du fram emot just nu?

Pariiiis. Mindre än två veckor kvar nu!

Hur vill du se ut i höst?

Jag kommer antagligen klä mig ganska casual i "jordnära" färger. Kanske låter as tråkigt haha, men jag gillar ju mest svart, vitt, beiget, brunt osv.

Vad är värst, kylan eller mörkret?

Mörkret såklart. Kylan kan man ju tackla med hjälp av varma kläder, men vad kan man liksom göra åt mörkret? Det är ju helt klart det deppigaste med hösten och vintern enligt mig.

Hur förbereder du dig inför vintern?

Hmm... Har absolut inte börjat tänka på vinter ännu, men det är väl dags att börja ladda upp snart antar jag. När jag kommer hem igen från Paris har det ju redan hunnit bli december liksom. Och jul. Herregud. Men ja jag vet inte riktigt, varma kläder kanske? Jag fryser lätt, men är också en expert på att underskatta kylan och klä mig för kallt haha (bra kombo). Men denna vinter känner jag att jag är trött på att frysa, så jag får väl ta och ladda upp med tjocka jackor och sånt ;-)

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilken mysig lista 😍🍁nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229