Helgen i bilder - "godaste middagen jag ätit"

Fredag

Ni kan redan här förbereda er på mycket matbilder i detta inlägg ;-) Men vem uppskattar inte det?

I fredags efter jag slutat jobba åkte jag hem till lägenheten och chillade ett tag innan det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. Så vi tjejer, dvs jag, Alice och Oona, började fixa oss och sen åkte vi mot restaurangen La Felicitá. Väl där mötte vi upp två av våra svenska tjejkompisar som bor här, samt våra två killkompisar som var här över helgen. Restaurangen är en av mama group-restaurangerna och är faktiskt den största restaurangen i hela Europa. Det var dock inte riktigt min typ av restaurang om jag ska vara helt ärlig, var inte super nöjd. Jag gillar mama group över lag då maten är god. Har ätit på pink mama tidigare och då var det super nice. Men det var inte alls lika stort, samt att det då var mycket bättre service. På det här stället var det liksom som en stor foodcourt. Men eftersom det var så stort så blev det bara som en stor röra med en massa folk överallt, bänkar till sittplatser, svårt att veta varifrån man skulle beställa osv... Så jag var lite smått besviken på stället tyvärr. Plus att vi fick stå ute i kylan och köa i ca en timme, så det kändes inte riktigt helt värt det...

Här är liksom bilder från pink mama från när jag åt där förra året, en av deras andra restauranger. Så hade förväntat mig något mer i den här stilen haha.

Jag tog en pokebowl som var helt ok, inget speciellt liksom men ändå god! Smakade en tugga av tryffelpastan som de ska vara kända för men tyckte ändå att den är väldigt överskattad. Okej nu känner jag att jag klagar mycket haha, men det är ju bättre att vara ärlig :-)

Efter middagen drog vi till ett förarställe där det var något evenemang. Om jag förstod det rätt så var det som deras invigning med temat 80-tal. Så det var lite uppträdanden under kvällen med folk som var utklädda som dansade. Har dock inga bilder därifrån, endast videor.

Lördag

Vidare till lördag. Vi tre tjejer mötte upp våra två killkompisar för brunch på season, väldigt gott!

Nej men ni seeer ju!

Efter brunchen promenerade vi bort till en butik som säljer oatly´s ikaffe då de vi hade hemma var slut. Ett måste i vårt kylskåp!

Påväg hem fick jag dock extrem magknip som bara blev värre och värre. Så väl hemma sen hade jag som kramper och fick ligga och vila fram tills kvällen. Riktigt hemskt var det faktiskt, var liksom illamående och kallsvettades typ. Men som tur var gick det över efter ett tag.

Här kanske ni förstår att magknipen var över haha ;-) Nej men vi tjejer fixade oss tillsammans och tog sen en Uber bort till en mycket omtalad restaurang för middag med ett gäng.

Nobu matsuhisa heter restaurangen och nej men wow hörni. Vi åt en massa olika smårätter och jag överdriver inte ens när jag säger att varenda tugga smälte i min mun. Detta är lätt en av de godaste middagarna jag någonsin ätit, säkert den godaste. Kan liksom inte komma på något annat som skulle slå detta helt ärligt. Fotade dock inte jätte mycket då det blev helt ointressant när det enda jag ville göra var att fokusera på maten, men jag har i alla fall dessa halvkassa bilder att bjussa på.

Efter middagen drog vi alla vidare ut och hade en rolig kväll!

Söndag

Söndagen kom och vi chillade galet hela dagen. Vi sov ut, hade en lugn morgon och stannade inne nästan hela dagen. Därav fotade jag ingenting förutom min lunch som bestod av typ allt jag kunde hitta i kylen. Men gott blev det i alla fall! Senare på kvällen var jag ute på en promenad och hade tänkt handla lite, men alla affärer var dock stängda... Så typiskt haha. Men de flesta affärer stänger rätt så tidigt här på söndagar tyvärr.

Och det var min helg det! Hoppas er var toppen :-)

/W

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
Så mycket gott!nouw.com/randomelegans
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Blev sååå hungrig nu 😟<33nouw.com/mayamolanderz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229