Helgen - födelsedag, fest & julmarknad

Innehåller affiliate-länkarVardag

På fredagsmorgonen blev jag väckt med chokladkaka och paket på sängen av Adam och hans snälla föräldrar i och med att det var min födelsedag! Det blev mycket enklare att sova hos Adam pga att vi skulle in till stan under dagen :-)

Vi låg och drog oss ett tag i sängen innan vi gick upp och åt frukost. Lite senare tog vi oss in mot stan för en födelsedagslunch!

Vi hamnade på nyko kitchen.

Jag tog deras goda laxsallad!

En nybliven och glad 18-åring :-)

Efter lunchen åkte vi hem till mig, där mamma och Martin firade mig med blommor och paket. Vi åt middag och därefter drog vi vidare på en fest! Tog dock inga fler bilder under kvällen...

Kappa (40%)

På lördagen var det julmarknad nere i hamnen, så jag och Adam gick dit.

Det var inte så jätte många roliga stånd, med det var ändå mysigt att gå runt och kika bara.

Vi köpte med oss lite thaimat hem till lunch, och så tog vi det bara lugnt i några timmar.

Framåt kvällen åkte jag in till Hanna där även Linnéa och Milla var. Jag köpte med mig sushi till middag och så förade vi lite innan vi skulle iväg på en fest.

Temat var hippie. så jag hade tidigare i veckan rotat igenom mammas garderob. Som tur var hittade jag denna virkade väst!

Nu under söndagen har jag knappt fotat någonting, men det är bara för att vi typ inte har gjort någonting heller haha. Jag och Adam vaknade hemma hos honom rätt så sent. Vi kom hem väldigt sent på natten efter festen i lördags, så vi sov ut lite. När vi vaknade åkte vi hem till mig, åt sen lunch, duschade osv. Framåt kvällen åkte vi till pappa då vi skulle fira mig med släkten! Vi åt middag, spelade lite sällskapsspel och fikade. Så det blev ett bra avslut på denna helg!

/W

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229