Fika, shopping & borttappad plånbok

Innehåller affiliate-länkarVardag

I torsdags mötte jag upp denna böna för en sväng på stan. Vi började med en liten fika på Gretas! Har aldrig tänkt på att Haymarket har ett fik, men nu upptäcktes det! Annars tycker jag att det är ganska dåligt med mysiga caféer mitt i stan, om man befinner sig mitt i smeten liksom. Inte det roligaste att slå sig ner på typ Waynes Coffee direkt haha...

Vi beställde en varsin cappuccino och snackade ikapp lite.

Därefter kikade vi runt i några butiker. Min plan var att köpa ett nytt bronser och en ny concealer, och jag fick tag i båda! Det är egentligen ett puder från makeupstore, bara att det är den mörkaste färgen. Men det är riktigt bra! Oona har ett likadant så har testat hennes, och det är så enkelt att bronsa upp ansiktet med det för att känna sig lite brunare. Och concealern från tarte har man ju inte direkt hört något dåligt om överhuvudtaget ;-)

Jag som har varit så duktig och tappat hela min korthållare någonstans var även tvungen att köpa en ny sådan :-) Så jag köpte en exakt likadan då jag gillar den! Har fått hem mitt nya betalkort och köpt ett nytt periodkort för sl då dumma jag inte hade registrerat det förra (den sved). Nu måste jag bara fixa ett nytt körkort, sedan är jag på banan igen.

Min outfit för dagen fick bli ett par brallor från na-kd, ni hittar dem här. Tröjan kommer ifrån hm men den kan jag tyvärr inte hitta online... Väskan är från nelly men den verkar tyvärr vara slut, men ni hittar en liknande här. Solglasögonen finns att köpa här!

/W

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
Fin blogg! Hoppas du får en fin dag ☺️nouw.com/vafanjossey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229