Efter min första vecka i Paris

Paris

Nu har jag varit här i en hel vecka, eller en vecka och en dag för att vara på pricken, och jag tänkte bara ge en update på hur jag har det här. För det första, det känns som att jag har varit här mycket längre än bara en vecka. Men jag antar att det beror på att det har varit så mycket att ta in till en början, samt mycket som hänt under dessa dagar. Men alltså jag trivs verkligen som fisken i vattnet och känner helt klart att detta är en stad jag mer än gärna stannar i. Nu vet jag dock att jag kommer åka hem i slutet av denna månad, plus att jag vet hur härligt det kommer vara att få träffa alla där hemma igen. Men tankarna kring att åka tillbaka hit efter årsskiftet går ska jag lova. Kan föreställa mig hur underbart det hade varit att spendera våren här. Men men, det får jag ta som det kommer! Men jag känner mest, varför vara i tråkiga Sverige när man kan vara här?

/W

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Paket påväg hem till mig

Innehåller affiliate-länkarMode & kläder

Jag har beställt några saker nu de senaste dagarna som jag tänkte dela med mig av för er! Älskar att veta om att det är paket som är påväg hem till en som man liksom kan gå och längta lite efter ;-)

Först och främst har vi dessa snygga jeans. Nej asså de PERFEKTA utsvängda jeansen! Dessa är jag helt klart mest taggad på. Jag beställde dem från weekday som jag har hört från många ska ha riktigt bra jeans. Och jag som har letat efter typ exakt ett par sådana här hoppas såklart på det bästa! Jag var inne och testade dem i butik i torsdags, men då fanns de inte i min storlek. Men det var ändå bra att jag provade för jag har verkligen noll koll på mina jeans-mått. Men passade den ena byxan runt midjan så var de för korta i längden och vise versa... Men som tur var så fanns min rätta storlek på hemsidan :-)

Dessa grejer klickade jag hem från boohoo. Det känns som att de alltid har typ 40% rea på allt haha? Eller de har i alla fall haft det i några veckor nu. Men man klagar ju inte ;-) Så det jag beställde var en glittrig bandeau, bra festtopp liksom! Bikinin vill jag ha med mig till Kroatien, tror den kan vara riktigt snygg om man är lite solbränd. Och sist men inte minst så fick det bli et par vanliga svarta jeans som jag behöver :-)

Den sista beställningen la jag på hm. Jag hade egentligen tänkt köpa med mig detta när jag var där i butik i torsdags, men jag kunde varken hitta skärpet eller dropparna. Men snart är de mina ;-)

/W

Gillar

Kommentarer