Detta har jag längtat efter

Vardag

En dag som min måndag har jag verkligen längtat efter att få ha! I och med att jag har jobbat en del nu i två veckor, de två veckor som sommaren visat sin bra sida (såklart), har jag inte kunnat sola och bada så mycket. Men igår var jag ledig och kunde chilla heeela dagen lång på en av de bästa ställena man kan vara på under sommaren!

08.21 var kl när denna bild togs. Helt nyvaken påväg ner till bryggan för ett morgondopp.

Jag och pappa åt frukost tillsammans ute på altanen. Pappa drog upp parasollet, men jag ville ta vara på varenda möjliga solstråle ;-)

Jag rotade fram en bok som jag började läsa. "När oskulder kysser" hette den. Jag kom en bit under dagen och tyckte väl att den verkade helt okej. Jag tog faktiskt med mig den hem och ska försöka läsa ut den. Annars är jag alldeles för dålig på att läsa böcker, men vill gärna vara en sådan som läser varje dag! Jag vet ju hur kul det är när man väl hittar en man slukas upp av.

Jag fick ta en paus från solandet när det var dags för lunch som farmor hade gjort i ordning. Därefter tog jag mitt pick och pack och gick bort till andra sidan ön då eftermiddagssolen är där. Jag lyssnade på både Joakim Lundell och Anders Hansens sommarprat när jag låg och solade. Jag råkade dock somna till mitt i Anders prat så jag missade en del haha...

Framåt kvällen kom min farbror även dit, så det blev grillning och middag tillsammans. Farmor gjorde fiskknyten med lax och kolja som farfar grillade, så himla gott!

/W

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229