Bilder från helgen & veckans planer

Okategoriserad

FREDAG

Såhär såg hela fredags-förmiddagen ut för min del. Jag sov ut och hade en skön sovmorgon, åt en god frukost i lugn och ro, kollade serier och förberedde några inlägg. Några timmar senare började jag dock bli lite för rastlös, så jag gick ut på en promenad och lyssnade på en podcast. Jag testade podden "spöktimmen" som jag aldrig lyssnat på tidigare, och så valde jag ett avsnitt som handlade om kidnappningar. Sjukt obehagligt och läskigt att lyssna på, samt väldigt äckligt att veta om hur sjuka människor det faktiskt finns.

När jag kom hem bakade jag dessa godingar, raw cookiedough-bollar. Jag la ut receptet häromdagen, så det hittar ni här!

Så när de var färdiga och mamma hade kommit hem gjorde jag en islatte och så kollade vi på ett avsnitt av bron. Och så fortsatte i princip kvällen också haha. Vi var bara hemma, lagade middag, kollade bron och fångarna på fortet. Så det blev en lugn och mysig fredag :-)

LÖRDAG

I lördags jobbade jag några timmar under dagen, och när jag kom hem drog jag faktiskt ut och sprang en runda. Och det händer verkligen inte ofta ska jag vara ärlig med ;-) Väldigt jobbigt under springturen, men ännu skönare efteråt måste jag erkänna! Då tog jag en dusch och därefter gjorde jag i ordning en varsin ingefärashot till mig och mamma. Hon har varit förkyld ett tag och jag började känna av lite, så då ville jag kurera mig lite. Det jag gjorde var att riva en massa ingefära, ett äpple och pressa citron!

Lördagskvällen spenderades med denna böna och Alice! Vi var hemma hos Alice ett tag, fixade oss lite och så innan vi drog ut och hade en rolig kväll! :-)

SÖNDAG

Men tanke på lördagskvällen så blev söndagen en lugn dag ;-) Jag var med Oona i princip hela dagen och tog det lugnt typ.
Det var min helg det! Igår, måndag alltså, jobbade jag under dagen, och på kvällen var jag bara hemma. I skrivande stund kom jag nyss hem från jobbet. Jag hade tänkt gå på en lite längre promenad och lyssna på Alice & Biancas senaste podd-avsnitt. Var så oförberedd på att de skulle lägga ner podden, så jag måste lyssna på anledningen.

Resten av veckan är rätt så oplanerad. Jag är endast ledig torsdag & fredag, annars är det jobb som gäller. Så vi hörs mer i veckan! Pusss

/W

Likes

Comments

elinm
elinm,
Låter som en bra helg! 😊nouw.com/elinm
evelinarou
evelinarou,
Låter som att du har haft en trevlig helg 😀nouw.com/evelinarou
Write a comment...
IP: 82.99.3.229