Bikinis från zaful - vad tyckte jag?

Mode & kläder

Jag gjorde ett inlägg för några veckor sedan där jag sa att jag hade beställt fyra st bikinis från zaful. Nu har jag fått hem alla fyra och tänkte berätta hur de är i verkligheten i jämförelse med förväntningarna.

Jag beställde dessa fyra bikinis och betalade strax över 400 kr, så det var ju väldigt billigt för fyra st! vanliga fall så får man ju typ en bikini för samma pris. Men då är frågan, var det värt ändå?

Jag fick till en början hem tre st, och så kom den sista någon vecka efter. Vet inte riktigt varför men aja. Jag gick upp en storlek och tog M i alla, men det var tyvärr endast en bikini som satt bra haha... Det kändes verkligen som att ena var typ XS, och en annan var i typ L. Så storlekarna kan man verkligen inte lita på då de är helt olika beroende på vilken bikini man beställer. Så det var riktigt synd... Annars var de i ett vanligt bikini-material och lika snygga som på bild!

Den svarta var alldeles för stor i storleken för mig. Det ser bara ut som att jag har en blöja på mig i princip. Så trosorna kommer jag inte kunna använda. Toppen satt inte direkt tight, men den funkar ändå. Så den kommer jag använda till en annan bikini-underdel jag redan har, samt att den funkar lika bra som en vanlig baneau-topp!

Den blå-gråa var riktigt snygg! Trosorna satt snyggt och var bra i storleken, men överdelen var tyvärr liiite för stor.

Den mönstrade satt helt perfekt! Storleken var verkligen bra, och den var lika snygg som på hemsidan. Så den har jag ingenting dåligt att säga om alls :-)

Den röda däremot... Katastrof haha. Den är verkligen pytteliten, förstår verkligen inte hur det kan vara en M, den känns verkligen mer som en XS eller mindre.

Om man jämför med den svarta liksom. Vem hade kunnat tro att dessa bikinis är i samma storlek? Men men, jag hade inte förväntat mig bästa resultat heller med tanke på priset. Men jag kommer nog inte beställa någonting därifrån igen då det antingen kan bli en flopp eller något bra. Då känns det mer värt att lägga lite extra pengar på bara en bikini som man vet blir bra då istället! Men det var i alla fall kul att testa :-)

/W

Likes

Comments

evelinarou
evelinarou,
Men åh vad snygga 😃nouw.com/evelinarou
Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229