HELG

Hej på er!!

åhhh hade precis skrivit klart det här inlägget, sparat det och tänkte sen ladda upp det, och så var alllllt borta.

Aja, varför jag inte uppdaterade igår o förrgår var för att det typ inte hände nååånting.

Igår åkte jag och tränade, efter det mötte jag upp pappa och så åkte vi och handlade, efter det duschade jag och fixade mig och sen hade vi middag här med några vänner.

Idag har det inte heller hänt så mycket, det känns typ som att det är svårt att göra saker nu på vintern eftersom att man inte riktigt vill va ute. Det är sååå himla kallt ute ju, tror det va typ -6 idag och det är såå jobbigt för jag fryser ju så lätt haha. Jag o mina vänner har  i allafall några saker inplanerade nu på lovet men inget speciellt.

Runt klockan ett idag var jag på brunch med mina bästavänner hemma hos Nikita. Asså det var verkligen så mysigt att bara sitta där med mina närmsta o bästa vänner Nikita, Andreea, Beverley och Jossan och skratta och prata om allt och ingetnting, haha.

Eter det åkte jag N,A, B till Hornstull för att Andreea behövde köpa ett Eos hahaha, vi tänkte typ göra något efter men alla blev såå himla trötta så vi åkte hem.

Juste, varför det inte kommer så mycket bilder, eller bilder med bra kvalite är för att jag inte har min kamera utan jag fotar med min mobil men lovar att det kommer mer och bättre bilder supersnart.

Här får ni lite bilder från iförrgår i alla fall.

(kolla min Instagram för mer, @wilmatildecornelia)


Nu när jag skrivit klart det här ska jag bara kolla på youtube och ta det lugnt, vet inte vad som hände med oss efter brunchen haha, e supertrött skulle kunna somna nu o kl är 18.26.

Aja. vi hörs snart.

xoxo, Wilma

Gillar

Kommentarer