Blus- Ginatricot/ Byxor- bikbok/ Kavaj- Zara/ Väska- Mango

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina nya heels!! Köpa på H&M i veckan för endast 199kr, älskar dem verkligen och kommer vara så snyggt till sommarn.

Likes

Comments

Sen kl 12 har vi gått runt på stan och letat efter present till Mathilda. Men nu sitter vi på espresso house för en liten fika paus. Vi ska strax kolla vidare och sedan ska vi gå till storköket och äta lite gott!

Likes

Comments

Hej här är dagen klädval!
Jacka- Zara/ Blus- Zara/ Väska- köpt på Öland i en butik där/ Scarf- ?

Likes

Comments

3 bilder från fredagen och dem är lånade av Emma!
Varit i stan idag med Lisa, vi kollade på kortesen och tog varsin räkmacka. Nu är jag hemma och har inga roliga planer inför kvällen tyvärr.

Likes

Comments

Jag och finaste Judith!!

Här är några bilder från kvällen igår när vi firade Emmas 18 årsdag! Det var verkligen en lyckad kväll. Fler bilder kommer upp under dagen men dessa lånade jag av Sandra!

Likes

Comments

Godmorgon finisar, denna goda frukosten åt jag för någon vecka sedan !! Men idag har jag endast en lektion och efter det ska jag, Sandra och Emma till stan. Vi ska köpa dem sista sakerna inför Emmas fest ikväll, sedan ska vi hem till henne och förbereda allt... Ska bli så kul!

Likes

Comments

Haloj på er, slutade kl 11 idag och då åkte jag och Sandra till pizzerian och köpte med oss en pizza hem som vi delade på. Det va jätte gott men nu är jag helt proppmätt. Sandra har precis spelat in en video så nu håller vi på att ladda upp den.

Likes

Comments