GOOD THINGS, Vardag, Iphone

Hej på er!

Har haft praktik hela förra veckan och ska ha det denna veckan med.Trivs verkligen på min praktikplats i Lammhult hos Linda. Jag lär mig verkligen jätte mycket och tycker det är så intressant. Hon är verkligen en jätte bra handledare och lär ut väldigt bra.

Jag får verkligen lära mig så mycket och även hjälpa till en hel del, vilket är väldigt roligt.

Rensade ut alla hennes gamla tidningar idag. Hon hade jätte många gamla inredningstidningar som jag fick ta med mig hem. Finns nog inga tidningar som är så roliga som inredningstidningar.Det kvittar hur gamla dem är så är det lika roligt att titta i dem ändå.

Detta är min andra praktik på en frisörsalong på gymnasiet nu och jag känner verkligen att jag har valt rätt linje. Gymnasievalet var inte alls självklart för mig när jag skulle välja. Jag velade jätte mycket mellan florist och frisör, men till slut så valde jag frisör vilket jag absolut inte ångrar. 

Hoppas alla har haft en bra dag

Likes

Comments

GOOD THINGS, Iphone, Inspiration

Fick denna underbara bok i julklapp av min morbror och hans sambo.

En helt fantastisk bok som handlar om ångest. Michaela skriver hur hon har upplevt ångesten och upplever den och hur hon hanterade/hanterar den. Hon förklarar och ger tips hur man kan hantera ångesten när den kommer och hur man är snäll mot sig själv.

Kan verkligen rekommendera boken till alla. Boken ger en verkligen förståelse och är till stor hjälp när man känner ångest.

Tack Michaela för dina fina ord!

Likes

Comments

GOOD THINGS, Vardag, Iphone

Igår började vi dra bort tapeterna i mitt rum, snacka om terapiarbete.Jag och mamma drog bort tapeterna och pappa målade de andra väggarna vita. Kändes som det tog en evighet men kul att göra något tillsammans.

Idag har jag och pappa tapetserat båda väggarna och jag är så nöjd med resultatet. Det blev så vitt och fräscht till skillnad från innan då jag hade jätte mörka tapeter. Nu ska jag låta det torka tills imorgon. Ska blir kul att sätta in alla mina saker som för tillfället står i vardagsrummet nu och plocka iordning allt.

Farmor ville köpa min gamla röda soffa så jag kan köpa en ny. Tänkte inte köpa en ny soffa från början men nu var det helt perfekt när farmor ville köpa min gamla. Så nu ska jag leta efter en ny soffa. Tänker mig nog en grå soffa.

FÖRE

Efter

Likes

Comments

GOOD THINGS, Vardag, Iphone

Igår när jag kom hem från skolan hade det kommit ett paket på posten som var till mig. Det var en försenad julklapp från våra kompisar i Trelleborg. Blev verkligen glad när jag såg att det var fina vantar från odd molly och ett brev som låg i paketet. Älskar färgerna och att de är så långa vilket gör att de blir mycket varmare. Tycker annars att alla vantar är så korta så det blir ett mellanrum mellan jackan och vantarna, vilket jag tycker är jätte kallt.

Jag är säker på att jag kommer använda vantarna flitigt

Likes

Comments

GOOD THINGS, Vardag, Iphone

Hej på er!

Känns som denna dagen har gått så snabbt. Antar att det är ett tecken på att man mår bra och har kul. Blev så glad när jag kom hem idag och mina skidglasögon som är en försenad julklapp hade kommit. Ser verkligen fram emot att få åka skidor nu. Ikväll har jag varit och tränat och nu sitter jag i sängen,äter och kollar lite på datorn.

Imorgon blir det plugg och sedan LG på kvällen

På torsdag har jag inget planerat, tänkte ta den eftermiddagen till att göra precis det jag känner för.

På fredag sätter tonår igång igen, vilket är jätte kul. Vi ska ha snöbollskrig nu när snön har kommit, så vi får se hur det går

Till helgen har jag inget bestämt än. Antingen blir det en trip till Öland med familjen till vårt hus där nere eller så blir det att vara hemma och umgås med kompisar. Jag får se lite hur jag känner och vad jag har lust med

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka


Bild på mina nya skidglasögon

Likes

Comments

GOOD THINGS, Inspiration
  1. Fullständigt namn? Wilma Lilly Maria Andersson
  2. Har du något smeknamn? wilmis
  3. Hur lång är du? 158 cm, men när någon frågar brukar jag alltid säga att jag är 160 haha
  4. Det bästa & det värsta du vet?Bästa: sommarkvällar, rena lakan, resa, vänner, träna & te Värsta:katter, att frysa, regn & sill
  5. Har du några syskon? Ja, en lillasyster
  6. Vad längtar du efter just nu? Att få åka slalom & sena sommarkvällar

7. Vad är du rädd för? clowner

8. Har du lätt att bli kär? Jag skullen säga att jag har lätt att falla för någon men lite svårare att verkligen älska någon

9. Är du en öppen och ärlig människa eller är du den som är mer tillbakadragen? Jag är en väldigt öppen människa, iallafall i de flesta fallen

11.Favoritplagg? Mysis & pyjamas

12.Favoritfärg? Helt klart rosa men gillar även vitt & grått när det gäller inredning

13.Chips/godis? Godis

14.Kjol/klänning? Skulle nog säga klänning

15.Frukost/middag? Middag, har så svårt att äta på morgonen

16.Sneakers/klackar? Sneakers

17. Smsa/ringa? Ringa tror jag

18.Vilken är den senaste filmen du såg? Why him? Såå rolig film, rekommenderar verkligen den om du inte sett den

19.Har du några tatueringar? Nej inte än, men kommer definitivt skaffa

20. Brukar du komma i tid? Nej, knappt aldrig

21.Vem/vilka umgås du mest med? Mina klasskompisar då de är i skolan jag spenderar mest av min vakna tid. På fritiden spenderar jag mest tid med familjen, Malin och min kille

22.Vad för musik lyssnar du på? Väldigt bandat! men för det mesta Håkan Hellström, Ed Sheeran & Veronica Maggio

23.Dina bra egenskaper? Hmm… skulle nog säga att jag är väldigt omtänksam, kreativ,självständig och självsäker

24.Dina dåliga egenskaper? Dålig på att spara pengar, impulsiv & uppskatta människor i min omgivning

25.Drömresa? Åå så svårt finns så många olika ställen jag skulle vilja åka till men skulle nog säga Maldiverna

Alla bilderna är tagna från pinterest

Likes

Comments

GOOD THINGS, Vardag, Iphone, natur

Idag tog jag sovmorgon och vaknade vid 09.45 utvilad och pigg. Älskar verkligen att få sova tills jag vaknar, det är de som verkligen är lov för mig. Att sova tills man vaknar och inte ha något planerat utan bara ta dagen som den kommer. Idag var verkligen en sådan dag. Efter att jag vaknat gick jag upp och gjorde frukost. Till frukost gjorde jag havregrynsgröt med blåbär och fröer i, så gott. Efter frukosten tog jag och farmor en härlig skogspromenad. Det är så skönt att komma ut och få frisk luft, man blir så pigg och det är så uppfriskande. På eftermiddagen kom Malin, vi pratade och gjorde fruktsallad. Kvällen avslutades med köttbullemackor hos farmor.

En helt perfekt lovdag

Likes

Comments

GOOD THINGS, Iphone, Inspiration, citat

Våga vara dig själv. Var den du är alla andra är upptagna

Gör saker du tycker är kul. Gör inte något bara för att passa in utan gör något som får dig att må bra och känna lycka

Våga säga "nej". Säg nej till saker som känns fel eller till saker du inte vill göra.

Våga säga "ja". Säga ja till saker som är utanför din bekvämlighetszon för det är då man växer som människa

Va med rätt människor. Umgås med människor som bygger upp dig och inte trycker ner dig.

Förlåt andra. Alla gör misstag ibland, men utan misstag lär man sig aldrig något nytt

Va snäll mot dig själv. Säg inte saker till dig själv som trycker ner dig. Du är bra, fin och helt underbar precis som du är.

Visa kärlek. Visa hur mycket människorna i din omgivning betyder för dig. Det kommer glädja både dig själv och den andra människan

Likes

Comments

Instagram@wilma_lilly