Vår historia

Del 1 - Startskottet

14 februari 2016 var dagen då jag köpte min efterlängtade A-traktor. Den vita slitna 945 var startskottet till det hela. Någon dag senare blev jag tillagt på Snapchat av en kille som hette Kevin. Han var ifrån mina trakter och hade själv en a-traktor, precis som jag. Efter att skrivit en del med Kevin fick jag reda på att han och ett gäng killar tillsammans bildat ett team som hette Team börn kåta. Alla medlemmar i teamet hade en A-traktor eller mopped. Jag bestämde mig för att börja följa deras gemensamma Instagram konto. I deras beskrivning stod medlemmars egna Instagram, och jag bestämde mig för att även följa dom kontona, samt lägga till killarna på Snapchat. Det var som att en helt ny värd hade öppnats framför ögonen på mig nu när jag skaffat en A-traktor. Det kändes spännande att knyta nya kontakter med människor som hade samma intresse som mig. Dessutom var det främst killar som befann sig i den här kretsen, och det gjorde det hela extra spännande.

Del 2 - Kontakten

Nu snapade jag med alla 7 killar på Snapchat, och lärde sakta men säkert att känna dom lite granna. Men det var en som stack ut av killarna. Han hette Sebastian. Han var väldigt, väldigt gullig. Han verkade så himla snäll och omtänksam. Vi hade många roliga och underhållande konversationer, nästan dagligen. Jag satt ofta med min mobil på lektionerna och skrev med honom, och han gjorde det samma. Dessutom tyckte jag att han var otroligt söt, och snygg. Månaderna gick och jag blev verkligen sugen på att träffa Sebastian och grabbarna. Än hade jag inget körkort och kunde därför inte åka och träffa dom med min A-traktor. Inte heller hade någon av killarna hunnit tagit körkort.

Del 3 - Första mötet

Men tillslut kom dagen. Emil, som en som killarna hette hade precis tagit körkort. Jag om min bästa vän Moa tog bussen till Vingåker för att äntligen få träffa dom. Vi var nervösa på resan dit. Vi hoppade spända av vid den busshållsplats som Sebastian hade sagt åt oss att gå av på. Sedan gick vi för att möta dom vid skolan. När vi skymtade killarna bakom en husknut fick vi panik och sprang bort en bit och låssades som om vi inte sätt dom. I efterhand har jag fått reda på att dom såg oss när vi sprang ifrån dom... Tillslut träffades vi i alla fall. Det var stelt. Jag och Moa gick tysta bredvid killarna som pratade om Emils duett. Vi sa inte särskilt mycket den gången. Vi stod mest bredvid och skrattade åt deras skämt till varandra medans dom meckade med Emils trasiga A-traktor. Sedan åkte vi hem med bussen igen.

Del 4 - Vänner

Jag gjorde ett par till försök att få träffa Sebastian. Men han verkade inte särskilt på. Den 7 maj fyllde jag år och klarade AM-kortet. Överlycklig som jag blev tog ja dagen efter min A-traktor till Vingåker för att äntligen få träffa Sebastian igen. Men så klart vågade jag inte åka själv, utan tvingade med Moa igen. Nu i efterhand tycker jag verkligen synd om henne. Vi träffades på parkeringen utanför skolan som vi möttes på första gången vi sågs. Sebastian hade också tagit körkort nu och satt där väntandes på sin moppe. Denna gången var det inte lika stelt alls. Vi pratade och skojade, och jag skrattade, väldigt mycket måste tilläggas. Han och jag (och Moa) åkte epa resten av eftermiddagen och kvällen den dagen. jag kände mig väldigt glad i hans närhet, och trygg. Jag hade aldrig känt så tidigare med någon kille. Det kändes rätt på något sätt. Avslappnat och inte alls stelt.

Del 5 - Flickvän och pojkvän

Jag och Sebastian fortsatte att träffas regelbundet efter den där dagen, varje helg och minst en vardags kväll i veckan. Jag åkte nästan alltid till Vingåker i min A-traktor för att träffa honom. Han och jag åkte runt i min traktor tillsammans med de andra ungdomarna som var ute och åkte. På helgerna var jag tvungen att vara hemma till senast kl.23.00. Det var något som jag inte gillade. Dessutom tog det en hel halvtimme att ta sig från Vingåker och hem, den tiden ville jag ju lägga på att vara ute med Sebbe och dom andra. En kväll skrev jag till min mamma att jag sover hos Sebastian istället. Då hade det bara gått två veckor sedan jag för första gången åkt med traktorn till Vingåker. Mamma och pappa tyckte det var okej för dom om det var okej för Sebbes föräldrar. Sebbes mamma tyckte att vi skulle vara tillsammans om vi skulle sova ihop, så Sebbe sa att vi var det, även fast vi aldrig hade pratat om det. För första gången skulle jag nu sova med en kille. Men det kändes inte läskigt eller konstigt alls. Jag var trygg med Sebbe, och så var det verkligen. Den natten var dock bland de värsta nätterna i mitt liv. Sebastian höll om mig hela natten, vilket gjorde att jag inte alls låg bekvämt och hade svårt att sova. Dagen efter frågade Sebastian om vi var ihop och jag svarande själv klart ja. Både han och jag hade skrivit upp 20/5 som vårt datum på anteckningar.

Del 6 - Idag

Sedan den dagen har vi hållit ihop, och nu har det gått över 4 år sedan vi blev tillsammans. Det känns overkligt. Att det skulle hålla så här länge, min första kärlek och även hans. Så klart har även vi gått igenom en del svåra perioder, men det är så livet fungerar. Motgångar gör oss starkare, och ingen är perfekt. Dessutom är varken han eller jag samma personer som när vi var 15 år. Det är under dessa år som man förändras som mest som person skulle jag säga. Men jag tycker faktist mer om den Sebastian jag är tillsammans med idag, än den jag blev ihop med för flera år sedan. Ta det som något positivt. Jag tycker Sebastian har fått en ännu finare personlighet. Och jag är så stolt över honom. Jag hoppas att kan tycker att jag förändrats till det bättre också. Nu vet du hur en del av hur vår historia ser ut.

  • Livet

Gillar

Kommentarer