Tusentals tårtor

Som jag skrev om i höstas, så har jag och några tjejer ett UF-företag tillsammans vid namn Happy Cake där vi bakar tårtor. Bara för skojs skull tänkte jag visa upp några av dom tårtor som vi bakat den senaste tiden. När jag skrev om företaget i höstas var vi precis i uppstarten och hade bara bakat ett få tal tårtor. Nu går det desto bättre för oss, vilket är otroligt kul. Jag brinner verkligen för tårtbakning, om ni inte redan visste det. Hela tiden kommer jag på nya tårtor som jag vill baka.

Här om dagen bakade jag denna rosa glaserade tårta till min vän. Jag har den senaste tiden velat testa att glasera en tårta. Resultatet blev mycket bättre än vad jag trott. Så himla fin den blev! Håller ni inte med?

Här är en annan tårta som vi bakade till en 75 åring. Just den eftermiddagen då denna tårta blev till, hade vi sex andra tårtbeställningar samtidigt. Det var otroligt stressigt och jobbigt, men vi klarade det. Tårtan blev vit, vit och vit. Väldigt stil ren, om jag får säga det själv.

Dagen innan jag bakade den glaserade tårtan, bakade jag en riktigt vacker prinsesstårta till en flicka som fyllde 1 år. Jag blev väldigt nöjd över den tårtan. Jag tyckte den blev super söt.

På fredag när det är alla hjärtans dag ska vi sälja 20 stycken tårtor på en mat affär i Katrineholm vid namn Mat piraten. Jag hoppas att samarbetet kommer gynna oss och göra att vi får fler kunder. Så här ser våran kärleks tårta ut!

Ni har väl inte glömt att följa vårt företag på facebook och instagram?

  • Tårtor

Gillar

Kommentarer

trettiofyran
trettiofyran,
Jättefina tårtor och den rosa glaserade va så fin så man skulle väl inte tordas skära i den 😃 Vad fyllde du den med? Att dekorera och garnera tårtor är jättekul om man har mycket roligt att tillgå, och fantasi 😃
nouw.com/trettiofyran
wilmalagmyr
wilmalagmyr,
Tack så mycket! Ja verkligen. Jag fyllde den med vaniljkräm, hallonsylt, grädde och chokladmousse. Jag hade en just tårtbotten. ☺️
nouw.com/wilmalagmyr