Tankar kring #NouwSeptemberChallenge

Nu är det bara någon dag kvar på septembermånad, och Nouws Septemberchallenge. Den här utmaningen har faktiskt mot förväntan gett mig en hel del. När jag anmälde mig gjorde jag det enbart som en kul grej, men tack vare det här avslutar jag månaden med några erfarenheter rikare.

Jag har hittat min nisch, vilket är att inspirera genom bakning och pyssling till störta del. Innehållsmässigt har jag kommit fram till vad som tilltalar mig mest, och det är kort informativ text med mycket fina bilder. Jag har även insett att jag under mina fyra år här, har samlat på mig inlägg som jag inte står för idag eller är nöjd över. Därför har jag tagit bort dom, vilket känns riktigt skönt. Jag vill bara publicera inlägg som jag är 100% nöjd med.

Jag har märk att jag lätt fastnar i samma spår, men genom den här utmaningen har jag faktiskt hittat ny inspiration och fler ideér till mitt bloggande. Det känns som att min kreativitet har kommit igång på nytt. Nu vill jag satsa. Jag hade aldrig trott att jag 30 dagar senare skulle känna så här. Nu i efterhand är jag glad över att jag vågade anmäla mig och delta.

  • Livet

Gillar

Kommentarer