Spännande teman i adventskalendrar

Förra året gjorde jag några olika adventskalendrar till mina nära och kära. Jag tyckte verkligen att det var kul att pyssla ihop dom. Därför bestämde jag mig för att göra några nya i år. Hoppas ni tycker om dom. Om ni vill se kalendrarna jag gjorde förra året så finns de på en länk här: https://nouw.com/lollipopilop/hemmagjorda-adventskalendrar-32078936

Julgodis kalender

Den här kalendern är gjord av toarullar, silkespapper, papper och snöre. En adventskalender är ju en försmak till julen och allt vad det innebär, därför fyllde jag kalendern med bänkes kola, alltså julgodis. Den är till min lilla syster, men den passar alla åldrar. Vem gillar inte julgodis liksom?

Foto kalender

Den här kalendern består av en tunn träplatta med fotton upphängda på spikar. Den passar perfekt till t.ex. äldre släktingar.

Komplimang kalender

Den här kalendern är väldigt lätt att göra. Den består av brev med lappar i. På lapparna står det komplimanger till personen som öppnar den. Jag tycker det passar väldigt bara nu till julen, då man ska ta hand om varandra. Komplimang kalendern passar perfekt att ge till en person som du verkligen uppskattar mycket, t.ex. din mamma.

"Wild christmas" kalender

Den här kaledern är lite annorlunda, men rolig. Den finns att köpa, men det är billigare att göra den själv. Den innehåller sexskämt, sex-tips, kondomer, speciella underkläder, leksaker och andra snuskigheter. Vem man vill ge den här kalendern till får man avgöra själv, men ens parterna är nog ett bra alternativ.

Kram Wilma

#adventskalender #jul #fotoadventskalender #wildchristmas #komplimangadventskalender #godisadventskalender

  • Pyssel

Gillar

Kommentarer