Somriga presentinslagningar

Idag har det varit mulet och regnigt... Jag har därför spenderat min lediga dag inomhus med att pyssla. Så himla mysigt att bara ta det lugnt och sitta och pilla med något skoj. Sommaren till ära, försökte jag skapa somriga presentinslagningar. Jag tänker att en mer avancerad inslagning kan användas för att göra presenten mer speciell eller för att väga upp innehållet.

Slå in paketet. Ta en liten bukett med blommor och klipp till efter paketets storlek. Linda in blommorna i en annan bit av ett presentpapper. Knyt en knut med ett snöre. Använd en limpistol för att fästa buketten på framsidan av paketet.

Slå in paketet. Klipp en avlång remsa av ett annat presentpapper, som du sedan på må få klipper ut små vimplar av. Lägg ut vimplarna på paketet så som du vill ha dom. Lima dit dom med ett limstift. Jag limmade bara på den övre delen av trekanten, vilket ger en effekt av att vimpeln dinglar. Fäst sedan ett snöre längst vimplarna med en limpistol. Om du vill kan du skriva grattis eller hurra på vimplarna för ännu mer kalaskänsla.

Ska du ge bort en ask med något i? Plocka en blomma och linda fast med ett snöre på framsidan av asken.

Om du har ett tråkigt presentpapper hemma kan du lätt pigga upp det med lite målarfärgs stänk!

  • Pyssel

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Det paketet med blomman på är ju såååå fin!! Jag vet dock inte om jag har tålamod att pyssla på paket haha 😊

nouw.com/linnealarssonss