Om min epa vore en person

Jag heter Hedvig Jasmin Johansson, HJJ 274, men jag kallas mest för epis. Jag är född år 1995 27/10. Jag är en ganska snäll person som har ett stort hjärta. Alla som vill åka med mig, får åka med mig. Finns det stjärt rum så finns det hjärt rum. I nya situationer, som t.ex. när jag träffar en ny person så tar jag det ganska lugnt. Jag är lite blyg och försiktig, och jag tar det lugnt och känner efter. När jag känner mig lite mer trygg så kan jag släppa lite på spärrarna. Oftast så tar jag det lugnt och bara glider runt tillsammans med mina kompisar, men när ingen ser brukar jag köra lite snabbare. Ibland kan jag vara lite busig och vild av mig. Om jag är på riktigt bra humör brukar jag sladda och börna lite, men det gör jag inte så ofta längre. Jag har nämligen gjort illa mig några gånger. En gång var jag tvungen att byta växellåda för att den hade gått sönder. Just nu ligger jag faktist inne på sjukhuset för att byta koppling. Jag rasade kopplingen den 1 april i år. Jag var i Vingåker och strögade och helt plötsligt så började jag hacka, som tur var så kom jag hem. Nästa dag när jag vaknade hade jag jätte ont, jag kunde inte ens röra mig. Det ända jag kunde inte göra var att skrika. Efter ett par månader så var jag ute på vägarna igen som tur var.

Mina favorit årstider är vintern och sommaren. Vintern gillar jag eftersom man kan sladda väldigt lätt utan att jag tar så mycket skada, och på sommaren så är det varmt och skönt så man kan åka med ”lucka på lut ” och med rutorna nere, och så klart digga musik.

Utseende mässigt så är jag inte den finaste epan på jorden, jag kan ibland få negativa kommentarer om mitt utseende. En gång var min lack jätte fin, den hade inga repor eller spackel-sprickor alls. Men en dag så råkade jag ut för ett gäng grabbar som ville busa, men tyvärr så gick det för långt. Dom misshandlade mig. Dom tejpade massa tejp på mig och på min lack. När Wilma (min ägare) kom tillbaka blev hon jätte ledsen och försökte hjälpa mig. Hon drog bort tejpen och tyvärr följde min lack med… Jag kommer nog alltid minnas den dagen. Min största önskan är att få en makeover. Jag skulle vilja bli vit eller antisitgrå, men helst av allt så vill jag bli rosa. Jag skulle också vilja ha nya skor, mina original skor är inte så fräsiga. Jag får iallafall många ”waw” från folk när de får reda på vad jag har inuti mig, nämligen en B230fk.

För ungefär 2 år sedan var jag med om en enorm förändring i mitt liv… Innan händelsen var jag som vilken 945 som helst. Under de senare åren så har min situvation förvärrats, jag har blivit gammal och börjat rosta. Tillslut år 2015 så togs ett väldigt jobbigt beslut - jag skulle bli handikappad, alltså byggdas om till en a-traktor. Detta var väldigt jobbigt eftersom jag kände att jag inte dög längre. Men tillslut så hamnade jag hos en tjej som hette Wilma och hon tog väl hand om mig. Hon gav mig kärlek och omsorg, och bevisade att livet som en epa inte var så hemskt. Jag faktist älskar att vara ute på fredagskvällarna ströga omkring.

Många turbo visslingar Episen <3
  • Fordon

Gillar

Kommentarer