Min alla hjärtans dag middag

På alla hjärtans dag tidigare år har jag serverat en stor slagen frukost till min kära familj, som ni kanske sätt här på bloggen. Men i år ville jag göra något nytt. Jag bestämde mig för att bjuda på tre rätters middag. Här kommer lite bilder och recept från middagen.

Först har vi dukningen. Simpel.

Till förrätt lagade jag en liten smörgås tårta till var och en, vilket blev väldigt poppis. I smörgås tårtan hade jag gräddfil, majonäs, salt och peppar. På ett lager blandade jag i tonfisk, och på det andra skivad gurka.

Till varmrätt bjöd jag på oxfilepasta med soltorkade tomater. Det var super gott. Jag använde mig av detta recept, fast bytte ut kycklingen mot oxfile. https://www.tasteline.com/recept/pasta-med-soltorkad-tomat-basilika-och-kyckling/

Till efterrätt blev det en choklad kupol med choklad brownie, hallon, grädde och varm kolasås. Riktigt snyggt när kupolen smälte av den vara såsen.

Kvällen var trevlig och mysig. Middagen blev bättre än förväntat. Tack familjen. Hoppas ni andra också haft en trevlig alla hjärtans dag.

Gillar

Kommentarer