Julklappen som passar till alla

Många personer känner sig stressade över julen, vilket jag kan förstå. Jag tror att ett stressmoment kan vara julklappar. Det kan vara svårt att veta vad andra önskar sig i julklapp, och dessutom dyrt att köpa julklapparna som folk önskar sig. Men jag har kommit på ett knep. Varför ge bort någon sak som personen kanske inte ens önskar sig, när man kan ge bort en upplevelse? I år satsar jag på att ge bort upplevelser till min familj i julklapp. Jag tror att man uppskattar det lite mer än materiella ting.

Denna låda är en present till min pojkvän. Själva upplevelsen är att vi ska gå på JLC´s Live podd tillsammans. Biljetterna la jag ner i en svart kartong från Ikea, där jag också la trä ull i botten. För att fylla ut tomheten i lådan la jag dit en påse med choklad, och en julkula där det står "Älskade du".

Sedan satte jag på locket och knöt ett rött band runt lådan. Jag tyckte att den här blev otroligt fin. Jag har gjort 4 stycken liknande till, fast åt min familj. Hoppas ni kunde få lite tips.

Kram Wilma

  • Pyssel

Gillar

Kommentarer