Happy Cake UF

Alltså WAW hörrni. Jag går nu sista året på gymnasiet och valde till en kurs vid namn entreprenörskap, där man får starta ett eget företag tillsammans med några klasskamrater. Jag och mina tjejkompisar bestämde oss för att skapa ett företag där vi bakar och säljer specialdesignade tårtor utifrån kundens önskemål. Det är och har varit otroligt mycket jobb kring företaget på sistone. Att bara starta upp företaget tog 2 månader. Men nu äntligen, för några veckor sedan började vi ta emot beställningar och sälja tårtor.

Här är en av dom första tårtorna som vi bakade på beställning. Som jag har längtat till att sätta igång med försäljningen. Vi i företaget, och även kunden blev riktigt nöjda över den här tårtan. Jag ser fram emot att få baka ännu fler specialdesignade tårtor framöver, och jag hoppas att alla kommer bli lika fina som den här.

Inte nog med att det är väldigt kul att baka tårtorna, det är också väldigt kul att driva företaget och få nya erfarenheter. Jag rekommenderar att gå entreprenörskaps kursen om man har möjlighet. Om exakt en vecka ska vi också vara med och på en julmarknad. på torget. Vi har stora planer för vår monter, vilket jag också ser fram emot mycket.

Följ oss gärna på Instagram eller facebook. Där hittar du fler tårtor som vi bakat bland annat.

Kram Wilma

  • Livet

Gillar

Kommentarer