Drinkkväll för att fira min födelsedag

För inte så länge sen fyllde jag 20 år. Det ville jag väldigt gärna fira med mina vänner, men i och med dom rådande omständigheterna valde jag att skjuta upp det lite grann och hålla det så litet som möjligt. Igår bjöd jag över tre av mina närmaste vänner på en drinkkväll för att fira mig. Jag hade velat bjuda många många fler, men det blev ändå en lyckad kväll med bara oss fyra. Nedanför ligger lite bilder tagna från kvällen.

Drinkar

Som välkomstdrink bjöd jag på en favorit som jag själv kommit på, en rabarber drink. Den är trevlig och söt. Under resten av kvällen bjöd jag på drinkar som Sex on the beach, Passoä Sour och Hallon mojito.

Dekoration

Just nu är det väldigt populärt med ballongdekorationer, och det här kändes som ett perfekt tillfälle att testa det jag med. Jag beställde hem ett ballongkit från Partykungen, som jag sedan satte ihop själv. Det tog sin tid, men det var det värt. Under ballongerna ställde jag en serveringsvagn med en barmeny och lite andra passande grejer till drinkkvällen.

Tilltugg

När gästerna kom ställde jag fram lite vindruvor och snittar som jag förberett. Räkröra i krustader, rostbiffs - och skink snittar av tunnbröd och snittar av formfranska med löjrom, gräddfil och rödlök. Mumsigt!

Vilken kväll! Som jag saknat mina vänner. Jag är så glad att vi äntligen fick en rolig kväll tillsammans igen, efter att inte ha umgåtts på över ett halvår. Firandet blev verkligen toppen. Tack för det, och tack för dom fina presenterna!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Mycket gott ser de ut

nouw.com/ingajohansson
michellealmqvist
michellealmqvist,

Men så gott & trevligt med massa goda drinkar & tilltugg <3

nouw.com/michellealmqvist
msahakangas
msahakangas,

Men gud vad trevligt detta såg ut!

nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Så fint fixat! 😍

nouw.com/emiliakarlsson
saranilsander
saranilsander,

Ser så trevligt och fint ut!!

nouw.com/saranilsander
lillmajja
lillmajja,
Så trevligt och kul sätt att fira födelsedagen på 🎈🥂
nouw.com/lillmajja
Ida,

Men guud så mys och gott! 😃

idanilssonphoto.se