Best of 2018

Nu är det mindre än en vecka kvar till det nya året! Därför tänkte jag se tillbaka på året och se vad som faktiskt hänt. Jag tänkte skriva minst en sak från varje månad, som jag tycker har varit bland de bästa.

Januari

Mitt liv va lite kaos under just den här tiden... Men något som jag uppskattade väldigt mycket då var att få umgås med mina vänner. Jag hade många väldigt nära vänner som jag träffade och hittade på riktigt roliga grejer med. Det var väldigt kul, och det saknar jag lite när jag tittar tillbaka.

Februari

Det bästa med februari var nog alla hjärtans dag. Jag hade stora planer på gång och jag såg verkligen fram emot den dagen. På alla hjärtans dag gjorde jag en frukost buffé åt min familj och avslutade kvällen med min pojkvän.

Mars

De var i mars jag på riktigt kom igång med min tårt bakning. Jag gjorde en gris tårta, en häst tårta, en älg tårta och en skridskor tårta. Skridskor tårtan blev jag otroligt nöjd med! Jag gjorde också väldigt fina frukost på sängen åt min mamma och syster som fyller år i mars.

April

I mitten av april kom värmen! Det måste vara det bästa med april. Det var otroligt skönt och varm. Jag och min kompis Julia cyklade till en närliggande badplats och grillade, det var så mysigt. I slutet av april hade vi också gympa uppvisning med temat djungelboken. Då gjorde jag en grym tiger sminkning på mig själv. Folk kände knappt igen mig.

Maj

Min födelsedag var nog det bästa som hände i maj. 7 maj fyllde jag 17 år och det medförde en massa roligheter. Jag hade fest för att fira mig, jag bakade min dröm tårta, och jag fick presenter. Några dagar senare anordnade jag även ett födelsedags kalas till Tyra med häst tema. Tyra blev väldigt glad och nöjd över det. I maj hade vi också en otroligt rolig och trevlig kväll nere vid Djulö med mina tajtaste vänner från klassen.

Juni

Juni var en bra månad, det hände väldigt mycket saker då. I mitten av juni fick jag sommarlov. I och med studenten bakade jag två student tårtor till min vän Julia. Sedan jobbade jag också, med lite olika saker men bland annat nere på kanotklubben och på morfars bondgård. Utöver det åkte epa, umgicks med vänner och festade.

Juli

I början av juli anordnade vi en överraskningsfest till en av mina vänner Julia. Det var väldigt kul, både att förbereda och att vara där på festen. I mitten av juli bar det iväg till Luleå på Kanot SM. Till en början var jag inte taggad på att åka dit, men nu i efterhand var det en väldigt lyckad resa. Vi sola och badade, shoppade, träffade och umgicks med trevligt folk, och hejade så klart på klubbens kanotister. Jag gjorde även en film filmad på SM, som jag blev stolt över.

Augusti

Det var nu oturen med min epa började... Från och med augusti har den typ stått still hela tiden. I augusti anhölls Sverige träffen i Örebro. Jag och min bror åkte dit tillsammans i hans epa. Även massa andra av våra vänner följde med. Det var skit kul, rent ut sagt!

September

September blev den månaden som jag bestämde mig för att sätta upp ett nytt mål med min träning. Därför bestod min höst av en hel del timmar på gymmet. I september gjorde jag också min försäljnings film till episen, tyvärr har den inte kommit ut än då den fortfarande är sönder.

Oktober

Jävlar vad jag köttade på konditions träningarna i oktober då! Har aldrig gått så bra. Oktober bjöd också på en egen musikvideo som jag och tre tjejer från min klass gjorde tillsammans. Otroligt stolt över det vi åstadkommit! Här kan ni se den om ni vill: https://www.youtube.com/watch?v=xwLtNFQRoRs

November

I november firade vi halloween. Det var väldigt kul att planera och förbereda allting. Halloween festen som jag anordnade till min lilla syster blev toppen! Som jag sa tidigre har jag tränat mycket i höst, och det vari november som jag började se lite resultat.

December

December månad har varit väldigt händelserik. Det är svårt att välja några få saker som varit bäst. I början av december var jag på en väldigt mysig "fest" där vi badade badtunna. Det var väldigt kul. Allt kring julen har också varit väldigt kul, som att baka lussebullar, köpa julklappar, göra pepparkakshus, baka julgodis och att fira julen.

2018 var ett bra år nu när jag ser tillbaka på att som hänt. Tack allihop som har gjort detta år till ett bra år. Jag hoppas nästa år blir lika bra eller bättre. Kram Wilma

  • Livet

Gillar

Kommentarer