Som överraskning av dem två personerna som står mig närmast fick jag en heldag i Stockholm! Dagen började med att jag och Vilma tog tåget upp och åt lunch för att sedan dra oss vidare till en två timmars massage, hur underbart!? Vi fick cider och jordgubbar efteråt att lyxa till med, mums! Efter det mötte vi upp Mathias för att fika lite och sedan gå och ta lite drinkar. När klockan närmade sig tio drog vi mot pinchos där vi skulle äta, gott!

Vill bara tacka mina underbara vänner som gjorde dagen möjlig och hur söta är dem inte som fixar detta åt mig?! Är jätte tacksam.

Puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fina mamma <333

Två söta flickor !

Mina söta små syskon!

Puss, puss & puss

Shit vilken snygg kille jag har !

Framför kyrkan

Mycket bilder på mig och älsklingen hehe

Jag tog inte så mycket bilder och min syster skickade bara på mig och Mathias så därför är det inte så mycket, uppdatering kommer nog när min syster har redigerat klart då hon var den officiella fotografen !

Likes

Comments

Tjena bloggis, här har jag inte varit aktiv på ett tag... Sanningen är den att jag inte haft lust och ingen ork, men nu kände jag att det behövdes en liten uppdatering.

Sen vi hördes sist så har min Mamma gift om sig, Mathias har fyllt 19 och jag har börjat skolan... har säkert glömt något haha men här är iaf lite söta bilder från senaste !

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjena bloggis, det har varit väldigt dålig uppdatering här på sista tiden för att jag inte har orkat eller haft lust. Men nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills skolan börjar. Inte alls taggad hehe.
Jag har endast en jobbdag kvar som är schemalagd, dock kan det tillkomma fler. Man vet ju aldrig. Mathias börjar i alla fall jobba imorgon vilket är lite tråkigt men men.

Ovan är en bild från imorse då jag och Mathias gick förbi bageriet och köpte varsin kanelbulle påväg hem från Calle.

Likes

Comments

Likes

Comments

Massa härliga bilder från idag då jag & grabbarna åkte ut med båten för att hoppa från klippor. Dock hoppade ju inre jag men jag fick väldigt fina bilder från dagen, hehe

Likes

Comments

Igår kväll träffades jag och tjejerna. Först visste vi inte vad vi skulle göra men vi satte oss i bilen och började åka. Vi hamnade tillslut i Södertälje men stannade inte så länge. Sedan drog vi till Max haha. Efter det åkte vi hem men stannade vid Gripsholm och snackade i en timme om allt och inget. Det var välbehövt men omaka att gå och lägga sig 2-3 när man ska upp 6:45... hehe aja nu ska jag till jobbet.

Likes

Comments

Igår fixade vi lite tacos och åkte ut till ekebyvik med Mathias familj, vilket var jätte mysigt. Jag och Mathias badade även vilket var jätte skönt, verkligen men dem andra var badkrukor haha.

Likes

Comments