Vi ska flytta

Jag tror den rubriken säger allt, Pratade för några månader sedan om en stor förändring som kommer ske på bloggen och i mitt liv. Och ja jag vet att jag inte uppdaterar längre, Men jag har mina anledningar och försöker verkligen få energi till att skriva här. Gör mitt bästa.

Men åter till rubriken haha, Vi har under en tid letat efter en gård. Vi vill flytta till en mindre hästgård eller en gård där möjligheten att bygga stall finns, Självklart med tillräckligt med mark och plats för mina kaniner ;) Och gissa vad, Vi har hittat våran gård.

Ett lagom stort nyrenoverat hus med altan, Stor gräsmatta där möjlighet till paddock finns. En liten ladugård där sadelkammare, tork och tvättrum för hästtäcken och schabrak kommer byggas. Det finns en "Maskinhall" som är perfekt för att bygga ett stall med 4 boxar i, Kommer bli en lång process och stallet står färdigt någon gång nästa år. Sedan finns det ett gammalt hönshus som är ombyggt till "verkstad" ungefär, Perfekt att bygga kaninhinder och burar i ;)

Detta kommer verkligen bli hur bra som helst, Självklart kommer jag visa er bilder. Inflyttningsdatum är ännu inte bestämt men någon gång under sommaren flyttar vi in. Taggad till tusen och hoppas ni vill följa med på den här resan, Och självklart med Nikita också, kommer skriva ett enskilt inlägg om hur läget är med henne och vad som händer just nu.

Kram på er!

Vill också tacka @sonnyandersson , När jag läst din blogg den senaste tiden har du gett mig sån sjuk inspiration att börja med bloggen igen! Så tack Sonny!

Gillar

Kommentarer

sonnyandersson
sonnyandersson,

ponnymoppie @ponnymoppie