Header

- The Weeknd konsert
- Drake konsert
- Att komma på fötter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åååh! Den här cheesecaken var dödligt god! Syndernas synd, men den var god. Pepparkaks/digestive botten, med Philadelphia ost & saffran bland annat.
Hoppas ni har en underbar kväll! Jag sitter och kollar på idol med familjen. Imorgon ska vi nog till Nora och äta glass. Kram!
Xo

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag är det onsdag och jag är hemma. Jobbat med presentation av stilkaraktärer, och nu på kvällen ska jag jobba lite matte. Imorgon ska jag och mamma utreda en personlig grej, så jag kommer inte gå till skolan imorgon heller. Men jag hoppas att jag går på fredag!
Ikväll är det grey's anatomy på 5an! Det ska vi se på. Vad gör ni ikväll? Puss och skram på er!
Xo

Likes

Comments

Hej allesammans! Nu ligger jag och lyssnar på en podcast, och bara myser. Idag har jag gått i skolan en halvdag typ, vi fick sluta två timmar tidigare. Jätteskönt, har bara vilat och fyllt på med amen massa energi bara. Senare ska jag träna, det jag inte gillar är att jag måste cykla haha😩 brrr!
Xo

Likes

Comments

Hej allesammans! Glad söndag på er. Äntligen har jag tagit mig till gymmet efter flera dagars uppehåll. Nu blir det att hålla uppe mitt nya träningsschema som jag satt ihop senare. Det är med andra ord inte klart men jag är effektiv så det ska nog gå bra. Nu har jag ätit en proteinpudding efter träningen, men ingen lunch ännu. Det blir nog en omelett helt ärligt för jag orkar inte göra något annat.
Hoppas ni får en sån där lugn och härlig söndag, och förresten glad första advent på er!

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag blev ingen lång jobbdag. Då jag fick värsta migränen i huvudet när jag bara jobbat 2 h. Tyvärr blev det så att jag åkte hem, ville inte men jag började gråta för migränen så det var inte kul om jag skulle vara kvar. Fick skjuts hem av farfar och farmor så det var jätte snällt av dem. Nu har vi här hemma fikat på saffransmuffins och pepparkakor. Från bullvivan och inte från våran ugn. Men det var jättegott!
Nu ska jag plugga lite, sedan vara hemma bara. Igår var det jättemysigt att sova över hos mormor & morfar! Så härliga.
Xo

Likes

Comments

Hej allihopa! Just nu sitter jag i bilen påväg mot jobbet. Jag ska jobba med att diska och det gör jag från 11-16 idag. Wish me luck! Nu åker vi åt helskotta så jag får ingen teckning samt internet:) hörs lite senare , ha en toppen lördag!
Xo

Likes

Comments

Åh nuu är The Weeknds nya album ute! Jätteglaad!! Har golden circle biljetter så i februari blir det att se denna guden. Bilden ovan visar mina favoriter än så länge.
XO

Likes

Comments