Hej! Dålig uppdatering jag vet!! Men jag har inte orkat.. I veckan har jag varit i skolan, varit sjuk och shoppat. Just nu så har jag varit på Ica och köpt en kesella hallon, en Loka. Jag har inget mer att säga.. Ni får ha det jätte bra!

- wilma :):):)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Just nu mår jag inte så bra, ont i huvudet och halsen. Min dag har varit helt okej! Skola som vanligt där det inte hände nå typ, fick ont i halsen och ätit en semla för det är ju fet-tisdag! :):) jag är svin trött nu så kanske ska slå på en film eller se Topmodel Sverige avsnittet son jag missade igår! Juste, jag och Hanna har gjort en ny blogg på devote som vi ska börja blogga på men vi håller på med designen än så länge! Vi skriver när den är färdig att läsa!
Ha en bra kväll, kramisar!
- Wilma :):)

Likes

Comments

Hej! Lördag idag, suuper! Dagen har varit jätte bra för mig, började med en sväng till storheden och kollade på en "fjärrutlösare" till min canon, men jag hittade ingen. Jag köpte en pläd som är jätte lurvig och go' fast den släpper det lurviga så man är helt vit när man har haft den. Iaf sen for jag till Frida för att gå ut och ta profilbilder till fb. Vi lyckades att ta en vi båda vart nöjda med! Det var -20 grader ute då så när man höll kameran så kände man knappt fingrarna. Men när vi kom in så gjorde vi varm choklad för att värma oss. Jag for hem och åt tacos sen så har jag mest suttit och skrivit ut bilder till min fotovägg som jag ska göra. Jag har faktiskt skrivit ut ca 20 små bilder nu från flera minnen sen sommaren. Jag ska bara stoppa upp den nu så lägger jag upp en bild här på bloggen eller instagram, @wilmaholmgren. Snart tänkte jag lägga mig så ni får ha det jätte bra!

/ Wilma :):):)

 

 

 

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter vi i bussen på väg hem från skolan, idag är det sista chansen för att fråga oss frågor om ni vill veta något om eller bara fråga allt ni kommer på! Det var allt vi tänkte säga nu.

- wilma Hanna:):):)

Likes

Comments

Hej! Jag är nykommen hem från skolan nu. Gick länge idag och imorgon... Men kom ihåg att fråga alla frågor ni kommer på här eller i frågestunds-inlägget, fråga ALLT ni kommer på! :):):) imorgon har vi första fotbollsträningen!! Har längtat sååå mycket efter alla och att spela! :):) nu så ska jag inte göra så mycket tror jag :)

- Wilma :):):):)


Likes

Comments

Hej allhopa! Idag var jag och Hanna efter skolan till Luleå och shoppade lite saker som jag tänkte visa nu!

 

The rocket volume express mascara, maybeline newyork, hm 109:- Iphone stickers, bik bok 59:-, Färgade små papper, panduro, 39:-, burk, lagerhaus, 39:-

Om ni undrar "Varför köpte hon en burk och lappar?" nu så är det för att jag hittade en idé eller inspiration av någon bild på google, för varje dag som går under 2013 ska man skriva en rolig/bra sak som hänt eller man gjort den 1 januari 2014 så ska man öppna burken och läsa alla lappar och se hur mycket roliga saker man gjorde under 2013! Jag tyckte det lät jätte skoj så då provar jag nu och ser, det ända man behöver göra är att piffa upp burken lite med tex ett papper där det står "2013" och lite snöre och knyta!

Ha en bra fredagskväll!

/ Wilma :):):):)

Likes

Comments

Hej jag har inte pluggat på jätte länge men det är för att jag har pluggat hela veckan och gör det även nu ikväll... I helgen så var jag på 2 matcher och vi vann båda ena med 7-4 det var mot bergnäset. Sen på lördag kväll så var jag på 40 års fest. Söndag dagen efter så var det dags för match igen och då stog Sunderbyn för motståndet men då krossade vi dom och vann men 11-1 Skönt! Jaja men nu så ska jag plugga vidare. På fredag efter skolan så ska jag och Wilma till Luleå och shoppa så jag kan visa vad jag har köpt när jag kommer hem.

Puss Hanna ❤

Likes

Comments