Hej allihopa❤️.
I helgen så har jag varit och tränat med Lady och Carrot för Anna Emanuelson de gick super bra.
Träning
Första dagen tränade jag med Lady hon var sol vanligt väldigt busig i början av passet men sen lugnande hon ner sig. Så i början fick mamma långera henne lite för hon var överallt typ😅. Vi tränade mest styrketräning, lydnad och sen hoppar vi en lite bana. Hon skötte sig super iallafall.

I lördags så skulle egentligen Ludde följt med men så blev de inte för att han hade lite mugg och då vågade vi inte ta med honom ifall han skulle få ont när han hoppade så då fick de bli Carrot som fick följa med. Men de tur att vi tog med Carrot i stället för nu i efterhand så kände vi att han faktiskt behövde hoppa egendom sig och hoppa en bana eftersom vi int har ridhus och brödet har varit så dåligt och då har jag inte kunnat shoppa honom ordentligt. Så då var de bra att han fick följa med i Lördags.

För han och Lady ska tävla på onsdag i Kungsbacka. Dom känns fina och fräscha båda två så detta blir min fösta start för iår med dom🌟.
Lady hoppar en LB och LA. De ska bli jätte roligt också nu när jag får hoppa (avdelning a) med Lady nu iår för nu är hon ju 6år och förra året fick jag inte göra de. För då var hon 5år så de ska bli roligt att börja tävla henne nu🌟.
Carrot hoppar en La bara för att starta upp bra inför säsongen. Sen hoppar han också en (MSV B)
Så de ska bli jätte roligt.

Måndag....
Vaknade idag och hade feber... kul! så jag får hoppas att jag inte blir sjukare tills på onsdag. Idag så har jag inte gjort jätte mycket eftersom jag är sjuk, men har varit och mockat ute i stallet, kollat på film.Sen ska jag rida en liten stund på hästarna.

Jag har ju startat en Youtube kanal så ni får gärna gå in och kolla på dom och prenumerera på min kanal❤️. Heter (Wilma Hallberg på youtube)
Här är en länk. https://youtu.be/niBY7Gr95vE
Ha en bra dag allihopa
💕

Ny hjälm🤩
Förra veckan i torsdags så gick jag ut i stallet och gick och låste upp sadel kammaren gissa vad som låg där?🤩 En Miss Shield glossy hjälm ifrån Rittforsridsport. Tack ännu en gång @rittforsridsport för denna super fina och snygga hjälmen🤩❤️. Självklart så hade jag denna hjälmen när jag tränade i helgen.
In och följ @rittforsridspor på instagram💕.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni har haft en bra helg. I helgen så har jag ridit som vanligt.😍

I Fredags ringde klockan på 5:30 som den brukar göra innan skolan men gick inte upp fören klockan var 5:45. Jag gick upp och gjorde i ordning mej inför skolan och sen innan tog jag ut hästarna innan jag skulle till skolan, sen körde mamma mig till skolan. När jag kom hem från skolan så var kl 14:30. Jag gick och bytte om till ridkläder och så tog jag och mamma in hästarna och gav dom eftermiddags mat. Sen så hoppade jag en bana med Ludde,Lady och Carrot dom känndes jätte bra allihop. Jag hade en linje på 3 galoppsprång där dom skulle lära att korta sig, i början var de väldigt svårt att få tillbaka dom men sen i slutet så blev dom väldigt lydiga och lyssnade tillbaka väldigt bra.

Lördags så hade jag faktiskt lite sov morgon. På förmiddagen så gjorde jag iordning stallet och sen red hästarna barbacka. När jag var färdig i stallet så gick jag in och tog det lite lungt innan det skulle komma några gäster som skulle fira min storebror för han fyllde 18 år idag men vi firade honom igår för de var då alla kunde så de fick bli då.

Söndags jag gick upp vid ungefär 8:00 gjorde pannkakor till frukost, för min store bror fyllde ju år idag så man får ju vara lite snäll😝, medans jag gjorde de så tog mamma och pappa ut hästarna. När vi hade ätit frukost gick jag och mamma ut i stallet, jag red carrot han var super fin och mamma mockade madans jag red. Lady och Ludde fick vila idag, dom brukar få vila 1 gång i veckan, så dom fick vila idag. Sen har jag inte gjort jätte mycket.

Nästa helg så ska jag träna för Anna Emanuleson Fredag och Lördag med Lady och Ludde, Lady ska jag träna på fredag och Ludde på lördag. tänkte blogga mer på onsdag. TA gärna och följ mig på Instagram heter @wilmahallberg10

Ha en bra kväll alla fina❣️


Likes

Comments

Hello,
Jag tänkte berätta lite om mig själv och mina hästar.
Om jag börjar med mig själv så är jag 14 år gammal. Bor i Uddevalla på en liten gård med min familj,hund, katt och hästar. Jag brinner för häst sporten och mina hästar och satsar för fult med de jag gör. Har ridit sen jag var 9 år gammal.
Jag har 4 hästar en shettis (Sally) hon är sällskap till dom andra hästarna.
Har En C-ponny (Yes To Carrots 12 år), En D-ponny (Hot Lady Carthago 6år) och till sist en stor häst son heter (My Lord 6år) han är halv bror med Lady.
Med Carrot så tävlar jag MSV B och MSV A han har jag haft i lite mer en 1 år.
Lady har jag hunnit starta La+,planen med henne är att starta MSV B till våren/sommaren och sen fortsätta utvecklas, hon har jag haft i snart två år.
Ludde som han kallas, har jag hunnit starta två 115 och några 110. Jag har haft han sen i Augusti 2017.

Likes

Comments

Hej allihopa .
I helgen så tränade jag Lady och Ludde för Jacob Hellström de gick jätte bra, var en väldigt nyttig träning som man fick ut mycket av.
I Fredags så tränade jag Lady hon var super fin. De han ville få ut av träningen då var lite att man ska kunna göra hästen känslig för skänkeln, att man ska påverka mer med sätet när man ska bromsa och INTE med handen. Vi hoppade inte så mycket bana vi hoppade mest stuts och lite annat. I början var de väldigt svårt men tillslut gick de ändå ganska bra med att få ihop henne och att hon lyssnade på mig.

I Lördags så fick Ludde träna han var också super fin , då var de mer ban hoppningen men han ville ändå få ut samma som i Fredags. Ludde skötte 🌟. Det var Luddes och Ladys första hoppträning efter deras vinter vila så nu är vi mer än taggade för detta kommande år🤩.
Ta gärna och följ mig på instagram heter @wilmahallberg10 . Ha en bra kväll alla fina❤️

Likes

Comments

Hej på er,
jag tänkte börja blogga några gånger i veckan.
Vad skulle ni vilja att jag bloggar om,
jag tänkte skriva lite vad jag har gjort på dagarna t.ex vad jag har gjort med hästarna, hur jag jobbar dom, när jag är på tävlingar osv. Men ni får gärna kommentera om ni kommer på något mer ni vill att jag ska blogga om.
Gärna gilla och följ mig här på min blogg.
Ha en bra dag alla ❤️

Likes

Comments