Möter hösten i trädgården

Igår var jag hemma från skolan med lite förkylningssymtom. Då passade vi på att grilla hamburgare och korv till lunch i trädgården! Det var soligt och varmt och vi njöt till fullo av att ha en trädgård att njuta av årets alla årstider i. Hösten är min absoluta favorittid och jag försöker vara utomhus så mycket jag bara kan innan det blir grått och kallt.

Gillar

Kommentarer

Jag har flyttat till Stockholm!

Livet springer i ett rasande tempo och jag hinner knappt fatta själv vad som händer. I juli och augusti hann jag gifta mig, gå på min bästa väns bröllop, flytta till Stockholm med min nyblivne make OCH börja utbilda mig till musikalartist. Såhär händelserikt kommer livet nog inte vara på länge.

Jag kommer uppdatera mer om livet här i Stockholm och skolan, ser fram emot att spara massa härliga minnen här att se tillbaka på!

Gillar

Kommentarer

Bröllopsfrisyren

För mig var det viktigt att bröllopshåret skulle matcha klänningen och den generella ”viben”’vi hade på bröllopet. Jag har alltid dragits mot det bohemiska och lite mytologiska när det gäller bröllop, och det ville jag verkligen att mitt hår skulle förstärka.

Såhär såg frisyren ut när den var helt nygjord. Min frisör valde att inte borsta ut lockarna eftersom vi visste att dom skulle hänga ner sig ganska fort, och då var det lika bra att låta dom vara så länge som möjligt.

På den här bilden har lockarna hängt ner sig och jag hade svettats ordentligt på ryggen hahaha, men det var typ målet att det skulle bli lite mer rufsigt och inte lika lockigt som det var på morgonen, så den här looken tycker jag verkligen förverkligade min vision!

Om ni är nyfikna på frisören så har jag taggat henne på instagram!


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer