Hej på er allihopa!!
Förlåt för ett väldigt långt uppehåll. Men såhär ligger de till, jag har under en lång period gått och mått dåligt över mitt liv och hur jag mår psykiskt, jag vill inte gå och ha ont i magen för att vara rädd att prata om mina problem för andra, men jag är för rädd för vad folk ska tycka om mig och hur dom ändrar sin syn på mig. Jag försöker se de positiva i vardagen men så fort jag ens börja tänka så blir allt jobbigt. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig men ibland behöver man folk vid sin sida mer än man behöver sig själv.😖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Idag så har jag varit och hälsat på min kusins dotter som fyller 2 år. Och idag fick jag äntligen träffa min fina vän Tilde , och jag vet inte exakt vad vi ska göra ikväll men nånting lär de bli.
Hoppas ni alla får en fin kväll så får ni ha de bra så länge.:)))

Likes

Comments

Hejsan på er, hoppas ni har haft ett otroligt bra sportlov, det har verkligen jag. Det har varit väldigt varmt och skönt, så jag är väldigt nöjd med resan. Ha en trevlig kväll allihopa.:))

Likes

Comments

Nu är de exakt 4 dagar kvar tills jag och min familj/släkt åker till Lanzarote som ligger i Spanien. Är jätte taggad och längtar svin mycket, hoppas alla får en bra måndag.

Likes

Comments

​Klockan är nu 11:30 och jag har bara 2 lektioner kvar innan jag slutar. Känner mig väldigt trött idag, men med lite träning så blir jag pigg. :)

Likes

Comments

​Idag har jag tränat med min syster Emma, vi har varit hos mormor och nu är vi hemma hos Emma. Hon börjar snart att jobba så jag ska snart åka hem.

Likes

Comments