Reunion eller nått

Hej på er sötisar!

Sitter just nu ute i Spandelstorp och passar mina kusiner. Har precis borstat tänderna på N den yngsta, han brukar somna i soffan efter vi ätit så då slipper jag väcka honom för att borsta tänderna! Idag har jag bara varit i skolan, inget särskilt intressant direkt som hände där. Jag ska åka till Nättraby efter barnens mamma kommer hem ifrån träningen, jag och Ella ska kolla på hockey och mysa. Efter det ska jag väl bara hem och sova.

Tycker jag är trött redan nu, jag går i skolan från 08.00 till 16.20 på onsdagar, inte ett dugg kul. Man är ju liksom helt jäkla slut när man kommer hem, och då ska du fortsätta plugga för att kunna ligga i fas med allt. Då har jag ändå tagit bort 2 ämnen som jag ska läsa efter sommaren, tänk då alla er som läser alla ämnen, fyfan säger jag bara, en stor eloge till er.

Dessutom är det snart jul, vet inte riktigt alls vad jag tycker om detta. Det går liksom alldeles för snabbt. Efter nyår är det liksom 2019 och juni 2019 tar vi studenten. Kaos. Jag är inte redo, eller så kanske jag är det. Jag vet inte. Jag är bara 18 år, hur ska jag kunna veta?

Keep you updated

puss
​Saknar värmen i denna kalla november :(((

Gillar

Kommentarer