Påsklov

Hej på er!

När bloggade jag ens senast? Skrev jag ens något läsvärt? Förmodligen inte.

Jag tänker inte ens be om ursäkt, det är så det blir ibland, man tröttnar och texterna tar slut, tankarna går inte längre att skriva ner trots att dem fortfarande finns uppe i hjärnkontoret.

Påsklov tog vi i fredags, oerhört skönt!

Var hemma hela påskhelgen och myste med familjen, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Jag åkte sen ner till Karlskrona igen måndag morgonen och stannade till idag (onsdag) då jag hade körlektion bokad klockan 7 på morgonen. Kul när man är ledig :) Det var bara att stiga upp och ta tag i det. Sedan åt jag frukost på espresso house och tog sedan tåget hem igen. Sitter just nu och jobbar lite, och ska träna senare ikväll.


Lite update om mitt liv typ

Jag fyller 18 om cirka 3 månader och har börjat med körkortet för att tanken är att jag ska ha det så fort jag fyller.

Jag min pappa och min syster var i början av mars i Italien på skidresa med kompisar! Skadade mitt ledband i knät rätt illa och håller just nu på med rehab för fullt för att jag förhoppningsvis ska vara tillbaka inför seriepremiären.

Fotbollen går annars super bra och skolan också, så jag är just förtillfället i en väldigt bra period i mitt liv. Det känns extra skönt att jag har allt under kontroll nu när mitt tredje och sista år närmar sig med stormsteg. Är taggad till tusen!


Lite bilder från resan och från påskhelgen!

puss

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Härligt med lov 😊
nouw.com/eswensson