Jag fick höra av en väldigt klok tjej att det inte går att såra någon som redan är sårad.

Kanske har hon rätt, kanske går det inte att på riktigt såra någon på djupet som redan är sårad. Kanske är det bara en smärta för stunden, för att i slutändan är det något annat som gör ondare.

Man föds, man dör. Man skriver och man suddar ut. Man skrattar, man gråter. Man minns, man finns och man återvinns. Man tvivlar och tror. Man ramlar, famlar, samlar ihop spillrorna av det som var en gång. Det var en gång och det var vi.

Kanske har hon rätt, kanske går det inte att såra någon som redan är sårad. Men du ska aldrig, aldrig behöva gråta dig själv till söms för att du är rädd och ensam utan att någon är där och tröstar dig.


puss

/W


Cred för bilderna ska min allra bästa vän ha, följ henne på instagram:

selmasafic
klicka här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår men efter vi ätit så pluggade vi hela kvällen och sen gick vi och la oss och jag var jätte trött så det blev inget med det.

Vi åt i alla fall tacos igår vilket var väldigt mysigt och gott.

Nu har vi historia och efter det svenska sen ska jag till frisören så vi hörs där.

Puss
/W

Likes

Comments

Jag har precis avslutat min första lektion och sitter nu och pluggar lite i väntan på Ella och Tova som har matteprov. Sen blir det förhoppningsvis någon slags lunch och sen har jag sång lektion vid halv 2 innan min sista lektion börja 3.

Sen ska jag hem och städa lite, diska och sen ska Ella och Tova sova hos mig inatt.

Imorgon ska jag till frisören, jag är så jäkla taggad. Ska bli skönt att få det lite fräscht igen. Sen är det träning imorgon och på torsdag.

Estet inspark på fredag men fortfarande oklart om jag ska dit eller inte, match på lördag och söndag och sen är det skola igen. :)

Vi hörs lite senare

puss

/W

Likes

Comments

God lunch på er!

Efter min lektion imorse åkte jag och Ella hem till henne för att käka lite lunch och sen ska jag nu strax ta bussen till bergås och ha idrott innan jag åker tillbaka in till stan.

Det blev pasta med ostsås, lite mango och kaffe såklart!! Så gott!!

Bussen går 13.00 så ska börja dra mig snart.

Vi hörs ikväll
Puss
/W

Likes

Comments

Klockan är egentligen alldeles för mycket, eftersom jag ska upp om 5 timmar.

Idag åkte jag direkt ifrån Vaggeryd där vi spelade match och vann med 5-1 till Kna för att umgås med sambon och muppen.

Och nu ska vi förhoppningsvis sova snart när dem 2 lugnat ner sig. så nu måste jag sticka men vi hörs imorgon.

puss

/W

Likes

Comments

Hej på er!

Nu rullade bussen precis ifrån Emmaboda mot Waggeryd för bortamatch.

Efter det åker jag bil hem med mamma och pappa för att plocka ihop mina grejer hemma och sen direkt till Karlskrona.

Vi hörs sen!

puss
/W

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Nu ska jag strax checka ut hotellrummet och möta upp mina föräldrar sen blir det lunch runt klockan 12, gå lite på stan och sen flyger vi hem 10 i 7.

Ikväll ska jag på fest, vi landar i Växjö runt 9 tiden och efter det åker jag direkt till festen. Imorgon ska jag stå på marknaden och söndag är det match i Waggeryd.


puss

/W

Likes

Comments

Instagram // wilma_fyhr

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade väldigt tidigt idag pågrund utav hunger så runt 8 tiden var jag nere och gjorde kaffe och frukost vilket verkligen var behövligt.

Sen dess har jag i princip bara legat i sängen, glott lite på serier och laddat ner några serier offline på mobilen som jag kan kolla på flygresorna.

Vi flyger från Växjö, mellanlandar i Bromma och sedan vidare till Umeå. Det är ungefär 1h flygresa till varje stopp och tror vi har 1h väntetid på Bromma flygplats.


Så nu ska vi helt enkelt bara vänta på avfärd!!

puss

/W

Likes

Comments

Hej på er!

Ett kvällspass på gymmet blev det för mig ikväll. Nu har jag precis duschat och packat färdig för min tripp till Umeå imorgon. Vi ska bara vara borta en natt så vi flyger dit imorgon på eftermiddagen och flyger hem igen fredag kväll. Så inte så lång vistelse.

Sen på fredag när jag kommer hem sticker jag direkt till en fest och på lördag ska jag stå på marknaden i Emmaboda. Söndag är det match om jag är uttagen och söndag kväll sticker jag till Karlskrona igen.

Nu ska jag käka lite popcorn, mysa ner mig i sängen framför lite serie och sen sova!!

Godnatt
puss

/W

Likes

Comments