Nu har jag fått mitt paket från forever living. En månad med ordinarie träning booster jag med F1. Låt oss se vad som händer😋

Ni kan ta och följa min men även min mammas resa genom detta här på min blogg samt på http://nouw.com/marjo_frisch_blogg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Längtan efter dessa prylar är över nu när jag äntligen fått hem dom i brevlådan. Är verkligen super nöjd med både skalet och en plånbok då jag var i stort behov av det. Dessutom var det vad ett lagom pris för båda sakerna. Både skalet och plånboken kommer vara till stor användning!!

Puss & kram på er

Likes

Comments

Då var det dags för skolstart! Känns inte riktigt som att det faktiskt börjar nu. Att jag idag börjar sista året på högstadiet. Känns lite jobbigt då det är sista chansen att visa vad man går för. Men men, jag tror det kommer kännas bättre efter ett tag. Däremot hade jag ju inte tackat nej till några veckors mera lov.

Ni som också börjar i skolan idag och även senare i veckan vill jag hälsa lycka till!

Kramisar

Likes

Comments

Då dagar fullt med innebandy matcher och träningar så slutade det med en bronsplats i cupen. Det var super roligt att se! Nu ska vi åka till båten för att ta oss hem till Sverige igen.

Likes

Comments

Eftersom min lillebror kom vidare till team sweden i innebandy så är vi nu påväg med båten över till Finland. Över helgen är det en cup där som team sweden lag har blivit inbjudna till. Ska bli super roligt att se faktiskt.

GO SWEDEN🇸🇪

Likes

Comments

Ikväll var det dags för kräftskiva. Själv tycker jag det är super gott med skaldjur, däremot HATAR jag att ta bort allt skal. Kan inte säga så mycket om kvällen mer än att det var mysigt och roligt haha!

Puss och kram

Likes

Comments

Efter väldigt lång tid så fick jag äntligen träffa lillkusinen igen. Super roligt med en liten tjej kusin eftersom resten av släkten till mestadels består av killar.

Likes

Comments