Året är 2015. Jag är redo för match. Jag har ätit som jag ska, druckit vatten och gått igenom taktiken hundra gånger för mig själv. Jag har koll och jag kan det här, det vet jag. Min första match med damlaget. Vi möter Kalmar Södra och jag skakar, jag är inte nervös. Men tanken på att det är min tur att visa vad jag kan skrämmer mig. Det finns ingen återvändo. Nu eller aldrig. Kom igen nu Edman.

Det var där äventyret började. Då jag visste att det var fotboll jag ville hålla på med. Min första damlags-match. Det var då min karriär i Lindsdal började. Det var då jag började läsa orden som står ovanför omklädningsrummets dörr: Believe to achieve. Jag tror på mig själv och det har jag alltid gjort. Jag vet vad jag klarar och vad jag vill. Det är det som får mig att kämpa, att träna alla passen, spela alla matcher och göra den där extra core-styrkan sist av allt på gymmet.

Jag har ett mål och jag börjar närma mig. Jag ska till landslaget, ingen tvekan.

Just nu är jag i Allsvenskan 2018. 2 pass i veckan med IFK Kalmar. Inte dåligt det samtidigt som jag har en startplats i Div. 2. Men än är det en lång väg att gå. Jag har insett att mitt liv som sextonåring påverkar min karriär mer än vad jag trodde. Jag har varit ledsen, besviken och ångerfull. En människa som jag älskade mest av allt försvann ur mitt liv, något som tagit över. Men inget kan stoppa mig, jag förtjänar det bästa oberoende av hur mycket som går sönder längs vägen. Det enda jag vet är att det är min tur att visa vem som går ur 2017 som en vinnare, med huvudet högt och ett jävligt bra år framför sig.

That's right hörni, ingen ska få smutsa ner mitt 2018.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En just nu ostabil och deppig tjej. Ja, livet är inte som man önskar ibland. Det är mycket plugg, mycket träning och mycket som krävs av en. Livet är en bergochdalbana och just nu är jag på botten, tyvärr.

Hej! Jag heter Wilma och jag är 16 år. Som ni kanske märker är allt ganska mörkt och dystert i min värld just nu. Därför bestämde jag mig för att starta en helt egen blogg. Intressant, eller hur? Min plan var att använda bloggen som en sorts dagbok men kom sedan på att det faktiskt kan vara folk som läser bloggen. Det hade varit lite stelt. Därför bestämde jag mig för att bara skriva ner mina tankar och inte mina djupaste hemligheter kanske.

En annan del av min "blogg-plan" var att använda skrivandet som en sorts distraktion. Senaste tiden har jag haft det jobbigt i olika relationer med kompisar, pojkvän, skola och mina fritidsintressen. Jag har inte riktigt varit mig själv. Bloggens syfte är alltså att jag ska distrahera mig själv från att bli någon annan. Jag ska inte bli en klängig flickvän, en självisk kompis eller en stressad och negativ människa. Jag ska förbli jag. Wilma Ida Elise Edman. En tjej med mycket energi, hög volym och en ren livsälskare. Välkommen till min blogg.


Likes

Comments