Hej alla glada!
Jag sitter just nu hemma en snabbis och äter frukost, jag ska köra ner till Flyinge igen om ca en kvart och fixa lunchstalltjänst!
Dagen började 06.30 nere i Flyinge idag då jag har stalltjänst över helgen tillsammans med 4 stycken andra ifrån klassen. Jag hade sån tur så jag var ledig över julen och jobbar över nyår, så perfekt!
Men nu är det dags att börja ta upp rutinerna igen, jag har varit ledig ifrån skolan i ca 1 1/2 vecka och har "bara" haft stallet hemma att ta hand om + hästar att rida. Det har inte varit så bara men jag vet att det kommer bli väldigt mycket jobbigare nu då jag måste rida alla mina hästar på kvällstid istället för på dagen och det kommer betyda väldigt lite sömn i de närmsta 6 månaderna men vill man bli bäst finns inga genvägar!

Det som är kvar av dagen idag kommer gå åt att vara på Flyinge fram tills ca 16:30 och sedan är det snabbt hem här för att rida 5 hästar, längtar tills jag sitter i sadeln ikväll på mina fina hästar!

Kram Wilma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Genom ett samarbete med Hearts for horses har jag fått möjligheten att prova marknadens bästa fleecetäcke för din häst!
Är otroligt tacksam och glad för att få vara en del av detta teamet!

Hearts för horses har designat ett nyare och mer genomtänkt täcke för att göra det så skönt för din häst som möjligt. Det har väldigt många smarta detaljer som jag älskar, men främst är att det ligger så otroligt bra på hästen och det är skapat så att man minskar trycket på både manke och på bogarna där det annars är lätt att få skav eller tryckskador.
Det är även designat med ett annat tyg inuti (alltså närmst mot hästen) och detta tyget kallas för meshtyg och man har valt att använda detta tyg för att det skall glida lättare på hästen, om man tänker på vanliga fleecetäcke så har dom en tendens att glida bakåt och sedan stannar det där så det är så svårt att dra fram och det nästan "fastnar" i pälsen, men det gör då inte detta meshtyg utan det är lättare att flytta runt och det gör även att man redan här minskar trycket på manke och bog eftersom täcket inte ligger i samma position hela tiden.

Här ser ni en bild där jag jämför utsidan som är vanlig fleece samt insidan som är meshtyg.

För att sedan avlasta manke och bogar ännu mer har dom fodrat hela mankområdet med teddyfoder samt att man gjort högre bogveck på täcket och det i sin tur för att din häst kan röra sig friare. Hur perfekt låter inte detta täcket?!

Där är dessutom väldigt fina och exklusiva guld/mässings detaljer på varje täcke så som spännen, brodyr, kantband och även en liten broderad nyckelring som följer med varje täcke!
Så passa på att ge din häst den bästa julklappen på länge, ni lär verkligen inte bli besvikna på detta täcke!

Är tacksam för detta otroligt roliga samarbete och chansen över att få prova detta täcket!

Kram Wilma

Bild på teddytyget som sitter runt hela manken, så bra!

Likes

Comments