Hej, hur är de med er?
Jag lovade ju er att berätta varför jag var så glad i förra inlägget, men det har glömts bort.. Jag har varit i stallet och njutit varje sekund dessa dagarna! Jag har nämligen fått en ny häst! Jag kan knappt fortfarande inte förstå det riktigt, att jag har fått en storhäst som jag kan fortsätta med på samma nivå som tidigare.

Min nya häst heter Hankey Bannister, han är född 2007 och är E. Figaro R.
"Henke" som han kallas hemma är en fantastisk häst, han är så himla snäll och han kommer lära mig så mycket!

Fler inlägg kommer om min nya prins! ❤️

Kram

Fantastiskt fina häst, du gör mig så glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, är allt bra med er?
Jag har som sagt väldigt svårt för att ha en bra uppdatering här när jag går på Flyinge då tiden inte räcker till för allt jag vill göra, och då får jag prioritera andra saker framför bloggen, tyvärr..

Det har hänt en del saker i mitt liv sedan sist, bland annat annonserade jag ut min älskade ponny Zidan och han har nu blivit såld. Igår åkte han till sin nya familj och det känns verkligen jätte bra! Det är klart det är tomt hemma, eftersom Zidan är en sådan speciell ponny och har så mycket personlighet så är det verkligen tydligt att han är borta nu..
Men hans nya familj är världens gulligaste och han kommer bli behandlad som den kung han är! 🌟

Men till något helt annat som är så otroligt roligt och jag är så himla tacksam för detta! Jag sitter just nu i bilen på väg dit så jag kommer berätta för er ikväll när jag är hemma igen! Längtar så... ❤️

​Tack för alla år jag fått tillsammans med dig Zidan, är oändligt tacksam över att våra vägar korsades. Tack för allt du lärt mig, utan dig hade jag inte varit där jag är idag ❤️

Likes

Comments