Hej!

Är allt bra med er? Med mig är det verkligen på topp just nu! Alla hästarna känns fina och snart börjar jag på Flyinge, ser verkligen jätte mycket fram emot det! Jag sökte inte till unghästutbildning innan jag ens hade tagit studenten, haha! Sedan var det dags för ridprov och sånt, det var jag jätte nervös inför men det gick jätte bra. Så den 15 augusti börjar jag "skolan" igen, men denna gången längtar jag efter att börja! :D

Idag har jag mest tagit det lugnt på förmiddagen och sedan var det full fart ikväll! Jag har ridit tre hästar och mamma har varit supersnäll och gjort vid alla hästar till mig så jag bara har kunnat hoppa av, lämna hästen och ta nästa häst, det var guld värt! Man hinner verkligen med så mycket mer när man hjälps åt, speciellt med att göra vid hästarna före/efter eftersom det tar ganska lång tid. Bronze och Romantica fick gå varsitt pass i paddocken och dom var super duktiga båda två, med Bronze provade jag att rida igenom LA:1 och det gick över förväntan, lite problem med ryggningen men allt annat var perfekt, kul! Romantica fick gå ett lugnt pass med fokus på att hon skulle va lätt i handen och kvick för skänkeln utan att bli spänd och skötte sig också jätte bra. Zidan har fortfarande lite minisemester sen SM så jag red bara ut och galopperade med honom idag, men han var väldigt pigg så det får nog bli lite dressyr för honom snart igen, haha! :D

Imorgon ska hela familjen till Danmark och bara mysa hela dagen. Vi ska till Bakken och det är nästan som en liten tradition för vår familj då vi åker dit varje år! Så imorgon får hästarna vila och även vi, det behövs ibland! Fast man saknar hästarna och stallet lika mycket varje gång som man inte är där på en hel dag..

Vi hörs imorgon, ni får ha det bäst sålänge!

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min fina och underbara mamma som alltid finns med överallt, hon stöttar mig genom allting! Utan henne hade jag aldrig någonsin varit där jag är idag. Alla gånger hon kört mig till träning, alla tävlingar, alla grejor jag får av henne, jag är evigt tacksam för allt ❤️
Jag hade aldrig kunnat göra detta utan någon i min familj, dom är allt för mig! Jag älskar er.

Zidan inne på prisutdelning, han är så lugn! Han stod och sov hela tiden, haha! Självklart har han sitt pannband från Equito som blänker så fint.

Påväg ut från prisutdelningen, klappar om min kära lilla ponny!

Visar stolt upp min medalj! Oförglömligt ögonblick!

Zidan bar även schabrak från Equito, är så kär i deras produkter, är väldigt svag för allt som glittrar!

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering här under helgen, det har varit långa dagar och mycket sol och väldigt varmt så jag har varit väldigt trött om kvällarna kan man lugnt säga...

Jag är verkligen så himla nöjd med denna helgen, Zidan har presterat på topp trots den otroliga värmen som varit. I fredags var vi tvåa i FEI lagtävlansprogram på 68.120%, detta trots att jag hade oflyt med en domare som dömde ner mig något. I lördags slutade jag som fyra i FEI mästerskapsprogram, jag hade en väldigt bra känsla och vi hade ett bra flyt genom hela programmet, tyvärr hade jag även här en domare som dömde ner mig och det var ännu mer än dagen innan tyvärr.. Jag slutade på totalt 69.797%!

Efter dessa två dagar låg jag totalt fyra i årets SM, den placeringen jag fick på förra årets SM. Idag var det äntligen dags för att få visa upp vår kür, vi var verkligen taggade idag och vi var så samspelta inne på banan, dom enkla bytena var verkligen super fina idag, han var något matt i traven, men det var hela 29 grader när jag red idag så jag förstår Zidan! I küren slutade vi som 2 på 70.225%, jag var så lycklig när jag red ut från banan!

Sedan till det roligaste av allt, jag och Zidan tog SM-BRONS 2016!!! Tack till alla som stöttar mig i min satsning, det skulle aldrig gått annars! Men det allra största tacket vill jag rikta till Zidan, min underbara och fina ponny som alltid ställer upp och som alltid vill göra rätt, utan dig skulle jag aldrig vara där jag är idag!

Denna helg har varit otroligt rolig och stort grattis till alla andra som tog medaljer vid årets SM!

Massa bilder kommer så fort jag är hemma igen! 😊
Kram!

Likes

Comments

Hej på er, är allt bra?
Just nu sitter jag i husbilen tillsammans med Victor och vi är äntligen påväg mot Dagstorp och årets Svenska mästerskap! Hela dagen har gått åt till att packa alla saker som vi tar ner idag, bland annat sadelskåp och allt hö eftersom de tar så mycket plats. Vi kör även ner husbilen så vi i koppla den till ström idag, så kan vi bara flytta in direkt imorgon!

Jag spolade av alla spannar, hinkar och lådor idag som vi har fodret i, vill att allt ska vara rent och fräscht när man ska iväg! I förmiddags red jag även Zidan, jag joggade honom mest lång och låg i formen, checkade av en gång om han var lika fin i tävlingsformen och han var helt magisk. Han gjorde super fina enkla byten och det är jag så glad för eftersom vi har haft problem med dom tidigare. Sedan har Zidan även fått bada och nu går han hemma i hagen och har det skönt bara undertiden jag är på invigning!

Blir bara mer och mer taggad för varje sekund som går, detta kommer bli så kul!

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Johanna med en otroligt skön och bra känsla i magen. Zidan var magisk på kvällens träning och jag kunde mestadels bara sitta och njuta, det är skönt med Zidan som ställer upp när det har vänt så snabbt och blivit så himla varmt igen! Han är nästan bättre om det är lite varmare vilket verkligen är toppen nu under sommarens tävlingar!

Jag hoppas (och vet) att vi kan behålla detta fokus vi har nu och kunna prestera under helgen. Jag har bestämt mig för att inte sätta några krav på oss förutom ett, och de är att bara ha så himla roligt tillsammans och njuta av stunden inne på banan!

Innan idag så packade jag allt hö som Zidan ska ha i Dagstorp och även alla schabrak och lindor och paddar och flughuvor och så vidare, min packlista är väldigt lång! De är alltid bättre att ha med sig några saker för mycket än att sakna något när man väl är på plats. När vi kommer hem så ska jag packa mina egna saker och imorgon förmiddag ska jag packa kraftfodret Zidan ska ha med sig, sedan på eftermiddagen ska vi åka ner till Dagstorp med husbilen och de mesta av alla saker som ska stå på plats, så blir de inte alls lika mycket att ta med sig på fredag. Klockan 18:00 imorgon är det även dags för invigning, så spännande!

Jag tänkte dela med mig av mitt motto som jag ska köra efter i helgen och det är jag vill, jag kan, jag ska, punkt slut!
Jag tycker det är så himla bra, och nu har jag verkligen bestämt mig för att vi kan också, vi ska bara in på banan och dansa, precis så som bara jag och min fina Zidan kan!

Pannband från Equito 🌟

Likes

Comments

Hej, är allt bra med er?
I söndags var jag iväg med Zidan i Helsingborg, vi gjorde en sista start innan SM bara för att se om han var med mig på banan precis som han är med mig på träning, och gissa vad, han var helt underbar att rida på banan! Han lyssnade verkligen på mig hela tiden och vi hade faktiskt ingen miss.. Såklart så finns där småsaker som jag vill kunna förbättra då jag vet att vi kan så mycket mer, men jag var verkligen nöjd när jag kom ut från banan, och det var en bra känsla att avsluta med innan den sista uppladdningen inför SM drar igång!

Som ett extra stort plus så vann vi klassen, vi fick totalt 68.8% och där var en domare som ville ha upp oss på 72%, väldigt roligt!
Som jag skrev så börjar SM snart, på torsdag redan så är Svenska Mästerskapen 2016 invigt och jag är verkligen super taggad! De känns som vi har fått en otroligt bra uppladdning inför detta och idag är sista träningen innan dess, vi ska upp till Johanna Due-Boje och träna!
Vi ska även packa de mesta av grejorna vi ska ha med oss så vi kan packa ut de imorgon, för vi ska köra ner med släpen, husbilen och några saker till Dagstorp imorgon, sen kör vi inte ner med hästarna förens på fredag, så blir de mindre tid för dom att stå i tältstallen!

Vi hörs efter träningen ikväll!

Zidan från förra Johanna-träningen, självklart med schabrak och pannband från Equito! 🌟

Likes

Comments

Det var väldigt länge sedan jag skrev någonting här, är allt bra med er!
Allt är bra med mig, efter att det varit lite mindre bra ett tag så har jag äntligen börjat se ljus någonstans långt fram igen. Det har hänt både tråkiga och väldigt roliga saker, men det som gjort mest att jag tog en paus härifrån är att min älskade Vlorie skadade sig och fortfarande är.

Allt som allt så började det hela med att Vlorie fick en väldigt stor galla i sitt ena framben, varför vi inte reagera så snabbt på själva gallan är för att hon alltid är lite "svampig" i benen när man känner på dom, dock är det bara vanliga gallor som dom kan få som är mjuka när man tar på dom och man känner ingen värme i benet. Men sedan kom det lite som en explosion och hela benet svullna upp väldigt snabbt och gallan blev väldigt hård. Detta hände under OBS-tävlingarna uppe i Segersta, vi stod i valet och kvalet om vi skulle rida den sista dagen och bestämde oss till sist för att rida eftersom jag redan missat en OBS-tävling och nu vill jag verkligen poängtera att Vlorie INTE visade några tecken på hälta!

Däremot blev hon något halt när vi kom hem och därför åkte vi till henne med veterinären direkt då, väl där kunde man konstatera efter väldigt lång tid att Vlorie hade fått en inflammation i kotsenskidan. Hela min värld rasade samman när veterinären berättade, jag och Vlorie hade så många planer, vi var uttagna att rida i Odense, vi skulle rida mitt sista junior SM, hela året har jag strävat efter att få rida något mästerskap, men just där så försvann alla dessa drömmar.
Men nu har jag släppt det och liksom satt mig in i situationen, allt jag vill och kämpar för nu är att Vlorie någonsin ska bli bra igen, jag längtar verkligen efter att få sitta på hennes rygg igen och få sväva fram i hennes trav och bara dansa tillsammans med henne, precis så som bara jag och Vlorie kan.

Min älskade häst, så många minnen vi har tillsammans. Är så tacksam för allt Vlorie.

Likes

Comments