Min slime kollektion!

Detta är mina slimes. Jag är typ besatt av det så jag har lite olika slimes och leror. Slime kan ha massa olika konsistenser som dom man köper är mer vattniga. Dom jag har köpt är det stora mörklila och det sliver gul gröna. Dom man gör själv är mer strechiga och dom är inte vattniga. (Det är sånt slime av lim) Dom som jag gjort själv är det ljuslila och den typ mintgröna.

Man kan också göra slime med fiberhusk eller potatis mjöl. Men det har jag tyvärr inget av nu för dom möglar ganska fort.

Sen så har jag några pärl-leror. Dom är inte direkt slime men typ en då slime. Det är då lera med pärlor i.

Jag har sett att mitt slime inlägg fick väldigt många läsare så jag undrar om ni vill ha mer av slime lite recept och kanske till och med lite videos. För er som inte visste att jag hade en youtube kanal kan ni ju gå in och kolla!

                                                          Hade det bra hejdå!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Denna blogg kommer också handla lite om silme! Jag är som sagt beroende av slime!! Jag har gjort ett slime! Det finns massa olika recept på slime. jag har gjort massa med potatis mjöl och med fiberhusk men det bästa receptet är med lim. det funkar bara med vissa lim. Här ovan är ett som funkar. DETTA ÄR INGET SPONSRAT INLÄGG!!

Recept

Det man behöver är:

Lim valfri. mängd

Raklödder. Lika mycket som limmet.

Bodylotion. pyttelite för att få det elastiskt.

Linsvätska. Ös i tills det blir slime.

Du kan också ha i någon färg om du vill.

Kommentera om ni vill ha mer slime recept. Kommer videos med slime också men det tar vi någon annan dag! Hejdå!!❤

Likes

Comments

Hej! Igår var vi och åkte skidor🎿. Det var jätte kul! Vi hade en jätte rolig dag. vi åkte hela dagen och sen åt vi middag hos farmor och farfar. Men vi började dagen med frukost sen åkte vi till Alebacken. Det var första gången jag åkte skidor så det var lite svårt i början. vi åkte ungefär 3 timmar i barn backen och 3 timmar i den stora backen. Jag hoppas att vi åker dit igen!🎿

Likes

Comments

Här kommer lite mer inredning!

Likes

Comments

Här är lite tips hur man kan inreda snyggt och stilrent. 

Likes

Comments

Dagens lista!

Dagens frisyr: En vanlig hög tofs

Dagens outfit: Mys kläder

Dagens smink: Inget

Dagens to do: Ta bilder och fixa i rummet

Likes

Comments

Hej igen! Idag fick min katt vara lite fotomodell! Jag har då en katt som är två år som heter Lakrits hon är jätte snäll och underbar!

Likes

Comments

Likes

Comments