Förlåt för dålig uppdatering ska föröka bättra mig!😉
Med en tår så skriver ja att nu är det slut...
Mitt liv har i princip beståt den senaste en och en halv månad att kolla på Glee. Nu efter den här en och en halv månaden så är jag nu färdig!😟 Vilket blir en stor sorg.... Vad ska jag nu göra tills 6 säsongen kommer ut. Ingen aning. Har ni något tips?? Men glee är absolut det bästa jag någonsin sätt. Så om du inte har kollat på glee såå gör det!! Hoppas ni har det bra. Kram från bekymrade mig💕Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen har jag varit i Stockholm och Västerås.
Vi shoppade i en dag i Stockholm. Hollister, zara m.m blev det! I Västerås shoppade vi ännu mer. Jag provade snappel, såå god. Älskar den!!! Vi åt också på underbara vapiano. Nu är jag tillbaka efter en underbar helg i Stockholm.
Hoppas ni har haft det bra!
Kram
Likes

Comments

Myser med underbaraste filmen som någonsin gjorts. Så sorglig men ändå så gullig. Boken är ju så sorglig så man dör och filmen lika så. Önskar att den var lite längre!! Hoppas ni har det bra!
Kram


Likes

Comments

Idag har vi idrottsdag på skolan!! Jag är verkligen inte taggad!! Ush hoppas dena dagen går snabbt! Jaja hoppas ni har det bra
Kram


Likes

Comments

Mys med syster min! Club sandwich! Nu laddar film och mys i soffan!
Likes

Comments

Jaja då var jag färdig med klippningen blev ganska nöjd. Shof så var håret borta, börjar sakna det lite. Men men det växer ut.
Sedan var jag och lunchade med mamma så gott!!

Likes

Comments

Imorgon ska håret av!! Kort ska det bli och jag är inte lite nervös ;) Jaja det blir bra! Bilder kommer imorgon!


Likes

Comments