Header

Gokväll på er!! Idag har jag varit ute. Det har varit väldigt skönt väder och det var helt blå himmel. Jag åt precis upp min väldigt goda glass men kolasås, chokladbitar, melon & hallon. Det var super gott. Hoppas du har haft en varm & solig dag!

Kram från W

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit i Slottskogen och kollat på min bröder när dom sprang Tough Viking. Det var väldigt kul att kolla på! Nu ska vi ha gäster och äta god mat. Hoppas att du har haft en fin dag.

Kram från W

Likes

Comments

Hej på er! Idag har dagen gått jätte snabbt. Fredag kväll och jag sitter vid soffan och kollar på Let's Dance. Nu har vi bara helgen framför oss.

Imorgon ska jag kolla på min bröder när dom springer Toughest Viking. Det ska bli jätte kul! Ha en fortsatt bra dag!

Kram från W

Likes

Comments

Hej alla! Imorse vaknade jag och blev överraskad med ett påskägg av mamma & pappa. Ägget var fyllt av godis och små presenter. Efter det åt jag en härlig påskfrukost. Sen kom mina bröder och deras flickvänner hem och då fick dom också varsitt påskägg. Just nu väntar jag på att farmor & farfar ska komma så vi kan äta påskmiddag med hela familjen. Glad påsk på er, ha en fortsatt bra dag!!!

Kram från W

Likes

Comments

Hej alla! Denna dagen har varit den segaste dagen på hela veckan. Jag har typ kollat på tv och tränat handboll i 2 timmar. Men morgondagen ska bli bättre. Jag ska faktiskt fixa ögonbrynen och färga ögonfransarna imorgon, jag är väldigt taggad! Ha en fortsatt bra dag!

Kram från W

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas du har haft en solig & skön dag. Idag har jag varit hos en kompis och vi spelade spel och snackade. Det var väldigt varmt och skönt.

Det börjar äntligen bli vår här i Sverige. Sol nästan varje dag!!! Hoppas detta vädret fortsätter.

Nu ska jag på träning så hoppas du får en fortsatt bra dag.

Kram från W

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt att jag inte uppdaterade i helgen men jag hade ingen tid för det eftersom att jag spelade handboll nästan hela tiden. Jag har haft en underbar helg med alla tjejer.

Idag har jag badat med Tess på vattenpalatset. Jag åt korv med mos och sen köpte jag en smaskig glass. Sen åkte jag hem och då kom mamma hem och berättade att hon har bokat tid för mig att plocka ögonbrynen och färga ögonfransarna. Jag är väldigt taggad för det, jag har väntat jätte länge på det. Hoppas ni har haft en fin, fin dag!

Kram från W

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag i en buss, jag ska åka 5 timmar till Västerås med mitt handbollslag. Jag är super taggad. Jag ska vara iväg hela denna helgen, det kommer bli svårt att uppdatera men jag ska göra mitt bästa. Hoppas ni har haft en solig fredag med mycket av kärlek.

Kram från W

Likes

Comments

Godmorgon!! Igår kväll när jag skulle sova så ser jag denna underbara himlen. Kan vi ta ett ögonblick, jag blir helt varm i kroppen av bilden. Imorgon ska jag på handbolls cup och det ska bli jätte kul. Hoppas ni har en fin dag!

Kram från W

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Till frukost åt jag idag yoghurt med flingor. Ikväll ska jag äntligen träna och jag är väldigt taggad för jag har inte tränat på en vecka eftersom att jag har varit lite små sjuk. Jag vill även träffa hela mitt handbollslag för alla är så himla snälla. Ha en super va dag på jobbet eller skolan! Puss på er.

Kram från W

Likes

Comments