Hej på er, det var sjukt länge sedan som jag bloggade och anledningen var att jag mådde inte bra över att gå på den skola som jag gör men ska försöka gå de två åren som är Kvar och försöka känna att det är bra år. Jag får stöd från mina vänner och det är jag evigt tacksam för så cred till dom.
Jag gick på sommarlov den 9'onde juni och har väl inte gjort något speciellt sedan dess mera än att träffat lite vänner och tränat mina hästar. Vilket för övrigt med dom börjar gå riktigt riktigt bra, så det är väldigt kul. Just nu är jag uppe hos Wilma som bor i Jämtland, lärde känna henne när jag började på Wången, blev väldigt bra vänner måste jag säga av de få veckor jag gick där, åkte hem för att jag inte trivdes med personerna. Så absolut inget fel på själva skolan i sig.
Det har verkligen varit 4 super roliga dagar som jag kommer att minnas, så glad att få träffa henne efter 10 månader. Också väldigt tacksam över att jag får bo här hos dom. Vi har iallafall varit på Wången, shoppat lite inne i Östersund, varit på rundtur på moppe runt h#är där hon bor. Så himla mysigt att ses igen verkligen, idag söndag ska jag åka hem.. Tåget går 17 och hemma halv 2 inatt, otagg på det men det är bara att gilla läget. Hoppas att vi ses i sommar igen. Blir så glad av att umgås med sånna som henne och hennes familj verkar underbar.
Detta var iallafall allt för mig nu, får se om jag bloggar mera idag eller hur det blir. Kram!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 381 Readers

Likes

Comments

Detta som jag skrev i rubriken är detta som jag lyssnar på för tillfället, så fort jag hitta någon ny bra låt så är jag lite av den typen som lyssnar på samma låt tills jag tröttnar.

Likes

Comments

Men hej på er, kanske ska testa på att försöka blogga igen men det är ju lite onödigt att skriva eftersom att det ändå inte håller men skitsamma!

Idag iallafall vaknade jag lite väl tidigt 04.00 typ men det gjorde inte så mycket för då han jag se lite serier samtidigt som jag åt en väldigt god frukost på sängen och sminka mig långsamt, tvätta håret och ja det var väldigt skönt att slippa stressa! Nu är jag iallafall i skolan och har svenska. Efter skolan ska jag antagligen markarbeta Mimir och Mysla eftersom jag har väldigt ont i ryggen och har lite problem att rida just nu, men är inte så bra på att arbeta min häst från marken så gör inget om jag gör det lite oftare. funderar på Bommar och lite upphöja bommar i trav och gallopp i rundcorallen, men vi får se hur det går!

  • 410 Readers

Likes

Comments

Hej, idag har varit en väldigt chill dag till en början iallafall. Var på apl'en och gjorde det vanliga, mocka fodra osv. Fick två epelepsianfall runt lunch och fick jätteont i huvudet men det gick över efter någon timma så det var lungt. När jag kom hem somnade jag nästan direkt och sov i 2,5 timma haha så fick rida ut i mörkret men det gjorde inge så jättemycket, hade ändå Mysla och då flyter allt vad som än lixom. Red en kort sväng eftersom klockan var runt 7 och jag ville att hon skulle hinna äta kvällsmat innan den tog slut eftersom hon går på lösdriften och äter ur nät. Blir så lycklig av att rida Mysla, hon är alltid så glad och positiv till allt. Älskar den hästen något otroligt!

  • 543 Readers

Likes

Comments

Hej, idag måndag.
Sämsta dagen på hela veckan, vill bara spy på måndagar.
Började dagen i stallet hemma idag, var nere runt kvart i 4 på morgonen.. Kunde verkligen inte sova så passade på att ta både Dis och Mysla. Dom skötte sig super. Det var Lixom inget speciellt utan bara vanlig träning i största allmänhet i alla gångarterna. Känns så skönt stt komma hem nu och veta att jag inte måste stressa till stallet innan hästarna kommer in.Var på Ånestad idag iallafall, började med ridlektion på Walle. Han är superkul och övningen vi gjorde var väldigt bra och rolig. Vi slutade lite tidigare så han med en fika på espresso house med Karro innan vi tog tåget tillsammans.
Hade tänkt käka nu så vi hörs något sen, puss&hej

Två bilder från finalerna av östgötacuppen förra helgen som Matilda tog på oss.

  • 557 Readers

Likes

Comments