Header

​Nelly.com har en stor rea på gång och jag hittade de här där. Jag funderar på att klicka hem nr 1, 4 och 5. Jag har blivit helt förälskad i både crop tops och bodys på senaste tiden och öppna axlar har jag älskat väldigt länge nu. 

Likes

Comments

Min midsommar spenderades med familjen. Först hemma för lite sill, potatis och paj. Sedan vidare hem till mina föräldrars kompisar för ostbricka, grillad oxfilé samt jordgubbar med glass till efterrätt. En riktigt lugn och mysig dag.
Hur spenderade ni eran midsommar?

Likes

Comments

​Det är sommar, solen var framme och mina underbara tjejer som jag är tränare för kom hem till mig igår för lite bad och fika. Terminen är snart slut så varför tillbringa tiden i en tråkig mörk hall istället för vara ute och typ träna. Det var riktigt kul, jag hoppade till och med ner i poolen för att bada lite även fast jag hade bestämt mig för att inte bada. Men men, gjort är gjort.

Likes

Comments

Årets första slagstaglass åt jag idag. Att glass kan vara så gott? Det är helt otroligt.
Träningen som skulle ske idag hände dock inte. Jag var för lat helt enkelt, tänker inte ens hitta på någon orsak. Jag cyklade dock till Tuna Park idag för att shoppa lite saker till resan till Italien så jag satt inte bara still idag.
Lite flummigt inlägg men vad gör det.

Likes

Comments

Äntligen lite dags för ledighet. Jag har jobbat nästan varje dag i ca 2 veckor så nu förtjänar jag 3 dagars ledigt. Nu när jag har jobbat så mycket och gått i skolan så har jag ingen aning vad jag ska göra nu. Vad gör man när man är ledig? Jag tror att jag ska åka ner till gymmet imorgon, det var alldeles för lång tid sen senast. Sen ska jag bara planera lite olika saker och självklart kolla på serie. Vad ska ni göra på eran ledighet?

Likes

Comments

Var det någon som sa personalträff? Igår ordnade ett av mina jobb en personalträff för alla säsongsarbetare (vi är över 100 st). Det var dock pissigt väder, det hade spöregnat hela dagen och gjorde även det till sent på kvällen men vad gör det. Vi lyckades spela fotbollsmatcher med en stor vattenfylld boll, spela minigolf, gå en tipspromenad och genomföra olika utmaningar. Nog med det så var alla utklädda i sina lag. Mitt lag (lag Alhällen som vi så fint hette) klädde ut oss till ninjor om ni inte har redan sätt det, hehe. Mitt lag vann inte heller någon tävling men vad gör det, vi hade en bra kväll med bra människor istället. 

Likes

Comments

Vart jag har varit är frågan! Jag bestämde mig för att ta en paus från alla sociala medier i ca 1 vecka bara för att vila. Inte behöva stressa för att få ihop ett blogginlägg 11 på kvällen för att jag har varit upptagen hela dagen. Vad har jag gjort under den här veckan som har tagit så mycket tid kan man undra. Först så har jag äntligen fått sommarlov. Andra så har jag jobbat som lägerledare i 4 dagar på två olika läger. I lördags och söndags var jag lägerledare i Kolsva. Kolsva, Västerås och Eskilstunas cheerleadinglag gick ihop och hade ett litet läger för våra aktiva. Det var riktigt kul och vi kommer defensivt göra det igen. Igår och idag var jag lägerledare på ett gymnastikläger här i Eskilstuna. Till hösten byter mitt cheerleadinglag till en annan förening. Idag och igår hade dem läger och vi fick komma och lära ut cheerleading till alla som var med på lägret. Det var också kul men väldigt svårt då de flesta hade ingen aning vad cheerleading var för något. Ingen skadade sig och alla hade roligt så det blev ändå lyckat.

Nu har jag lov och kommer bara jobba lite då och då och träffa lite kompisar ibland så bloggen kommer förhoppningsvis bli uppdaterad minst en gång om dagen. Ha det bra så hörs vi imorgon.

(Några bilder från lägret i Kolsva)

Likes

Comments

​Lyx tisdag när systern fyller 20 år. Grattis till min älskade storasyster på 20 års dagen. 

Firandet började redan kl 6.00 då min familj kom in på hennes rum och sjöng och gav henne sina presenter. Firandet fortsatte nu ikväll med trerätters på en restaurang som heter Gränden som ligger här i Eskilstuna. Åter igen, grattis Ronja. 

Likes

Comments