Jag är så trött på att känna mig oälskad, jag är så trött på att känna mig som ett andrahandsval. Jag vill känna mig som en fucking Queen hela tiden, jag vill stampa de som ger mig den minsta lilla ångest i ansiktet.
Jag är så trött på att känna mig nervös och osäker i alla sammanhang. Vill kunna vara så självsäker att inget kan ändra på bilden jag har av mig själv, jag vill vara den mest självsäkra i varje rum, jag vill lysa.
Jag är så trött på att må dåligt, jag är så trött på min ångest. Jag vill bara leva, göra allt jag någonsin drömt om och lite till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har tidigare i år om jag inte minns helt fel startat en blogg, en hemlig blogg som jag inte ville att någon skulle känna till. Idag har mina tankar förändrats, därför har jag valt att starta en helt ny blogg, NICE. Mestadels pga att jag har en stor passion för skrivande och en lowkey dröm om att bli författare, men jag finner även ett stort lugn i att kunna skriva av mig när saker inte känns rätt i mitt liv, vilket är precis vad jag tänker göra. Jag kommer fylla denna blogg med allt jag älskar, som musik och kläder, men även inlägg om djupare ämnen som står mig nära, antingen genom att jag själv upplevt det, eller sätt någon i min närhet göra det. Jag vill dela med mig av hur mitt liv ser ut, och min resa mot att nå dit jag vill nå.

Kolla in min pinterest om ni känner för det, är ganska nöjd med mina boards/anslagstavlor (finns länkad till vänster). Kan lova att det kommer komma MYCKET pinterest bilder pga att jag är kär i appen.

Likes

Comments