Veckans planer #42

livet

Måndag
Idag gick vi upp tidigt och gjorde oss i ordning för att åka till Stockholm över dagen! Vi ska träffa ett par goda vänner och luncha.

Vi åker hem i eftermiddag och ikväll har jag tjejgrupp. Vi är ett gäng tjejer som ses och pratar om vår tro och ber och läser bibeln tillsammans, det är så mysigt!

Tisdag
Jag ska vara på kontoret hela dagen och jobba och plugga. Efter det ska jag nog gå upp på stan och kika på en ny handväska! På kvällen har vi församlingsmöte i kyrkan.

Onsdag
En dag på kontoret med ett möte mitt på dagen. På kvällen har vi planeringsmöte med alla ungdomsledare, men utöver det har jag inget planerat. Det blir troligtvis en myskväll med Oscar efteråt.

Torsdag
Vi har onlineundervisning på förmiddagen, som alla andra torsdagar. Efter det ska nog jag och Elise gå på ett skivstångspass och sen luncha.

På eftermiddagen ska jag och Oscar iväg på ett spännande möte...det kan jag berätta mer om senare, hehe.

Fredag
En vanlig fredag på praktiken/kontoret. Jag är alltid med och har barnsång på fredagar när vi har öppen förskola. Det är en av veckans höjdpunkter, att få busa och sjunga med massa gulliga barn och prata med lite mammor, både från kyrkan och utifrån.

Efter det brukar mina fredagar vara ganska fria. Antingen sitter jag kvar och jobbar, eller så går jag ett ärende och ibland går jag hem och vilar lite.

På kvällarna har vi alltid ungdomssamling och nu på fredag ska vi till Västerås! Där kommer vi träffa ungdomar från andra kyrkor och ha massa kul!

Lördag
Jag har inget speciellt planerat. Oscar är borta på jobb. Kanske ger jag mig ut och plockar lite svamp eller drar till gymmet. Jag ska troligtvis tvätta om inte har hunnit det tidigare i veckan.
Städa ska jag också göra, min lägenhet behöver en ordentlig omgång med dammsugaren och moppen.

Sen är det dags att packa det sista och förbereda mig, för på natten åker jag och Oscar till LONDON!

Söndag
Vi landar i London på morgonen och ska njuta heeela dagen av att vara på semester i vår favoritstad tillsammans!

Gillar

Kommentarer

Ledig måndag

livet

Som ni kanske vet så är jag ledig varje måndag, vilket är superskönt för mig som ofta har haft söndagsångest. Dessutom så är Oscar i princip alltid hemma på måndagar så det brukar vara vår "helg", eftersom han ofta är borta och har gig på helger. Idag på förmiddagen tog vi det bara lugnt. På eftermiddagen däremot gav vi oss ut för att plocka svamp! Vi fick en del trattkantareller faktiskt! Det var väldigt skönt att få komma ut i skogen lite och andas frisk luft tillsammans med Oscar. Förra veckan var nämligen ganska intensiv och stressig, och jag behöver mycket återhämtning efter perioder där jag har pushat mig själv lite för mycket. Jag skulle kunna skriva mer om det en annan gång, om hur det är att vara stresskänslig och hur man lär sig att återhämta sig på bästa sätt.

Nu är Oscar iväg på rep en stund och jag ska städa lite här hemma och baka banankaka! Jag har några riktigt mogna bananer så jag tänkte testa och se om det blir gott! När Oscar kommer hem till mig efter repet ska vi laga köttbullar och svampsås med trattkantarellerna vi plockade idag. Sen ska vi kolla på film och bara ta hand om varandra.

Gillar

Kommentarer

En helt fantastisk helg

livet

Ibland har man den, den perfekta helgen. Och jag tror minsann att helgen som var var en sån. Så här kommer en liten recap med bilder!


15.00 på fredagen åkte vi till Oscars farmor som fyllde 80 för lite fika. Vi drack kaffe och åt tårta i deras uterum med lite släktingar.
Sedan avslöjades resten av dagens planer. Vi skulle ta oss till Sjökrogen i Katrinelund för mer firande, en lyxig middag och övernattning!

Såhär såg jag ut då. Jag har använt en röd färgbomb i håret och är supernöjd med färgen!

När vi kom fram bytte vi om till middagskläder och så hade vi ett litet för-häng på ett av rummen. Jag och Oscar framförde en låt till hans farmor som present, vi drack lite gott och åt snacks!

När vi sedan gick bort mot sjökrogen och middagen möttes vi av en helt fantastisk solnedgång! Kolla färgerna, helt fantastiskt var det.

Middagen var jättehärlig och god. Jag åt kantarelltoast och hjälmargös! Sedan fick vi blåbärsglass till dessert, och den var helt makalös! Den fick inte vara med på bild dock, jag hann äta upp den.

På lördagen åt vi en lång och god frukost innan vi checkade ut. Sedan åkte vi bort mot Askersund där Oscars familj har sin båt och åkte ut på säsongens sista tur. Det var otroligt bra väder och förvånansvärt varmt! Jag har inte åkt så mycket båt i mitt liv men när jag satt bredvid Oscar där uppe på taket och han styrde så såg jag framför mig att vi kommer bli en riktig båtfamilj, hahaha.

På kvällen efter båtturen så träffade vi kompisar och hade en superbra kväll! Jag och Oscar låg i min säng på natten när vi kommit hem och vara njöt av hur bra vi hade haft det.

På söndagen åt vi en lyxig frukost innan vi drog till kyrkan! Efter kyrkan åkte vi till IKEA och köpte en ny säng till mig, vilket var väldigt välbehövligt.

Sent på eftermiddagen stack vi ut i skogen och plockade svamp som vi sedan gjorde middag på, men det har jag inga bilder på. Det var en sån där ”vara i stunden”-grej när jag knappt kollade på mobilen alls.


Det var min fantastiska helg! Jag älskar att dokumentera sånna här tillfällen så att jag kan se tillbaka på dom i framtiden.

Gillar

Kommentarer