Alla hjärtans dag

Jag och Oscar började dagen med att spela i kyrkan. Vi sänder alla gudstjänster live på YouTube så det var ingen i lokalen. Jag hade ansvaret för musiken och sjöng, Oscar spelade trummor (och upptäckte att han kunde stå på nacken?)

Efter att gudstjänsten var slut sågs vi ett gäng hemma hos ett par vänner och åt lunch. Det blev club sandwich på focaccia, suuupergott. Vi lekte och busade med kompisarnas barn och satt och pratade en massa.

Efter det åkte jag och Oscar och handlade inför kvällen. Sedan gick vi upp till Makeriet där vår vän jobbar och drack lite drinkar och bubbel och bara hade det mysigt.

När vi kom hem till mig så gjorde slängde vi ihop varsin caprese som tyvärr inte fastnade på bild, och sen tog vi ett mysigt spa-bad.

Efter badet gjorde vi i ordning en redig plockbricka och kollade på På Spåret och Mandelmanns resten av kvällen.

Jag hade en väldigt härlig och fin dag allt som allt! Det var roligt att få fira våra vänskaper också på alla hjärtans dag och inte bara spendera dagen ensamma tillsammans. Jag hoppas att ni hade en bra dag oavsett om ni firade med någon eller ensamma. Kram!

Gillar

Kommentarer

Planera bröllop i pandemi

Ja hörni, vad ska man säga... läget i världen är ju inte det trevligaste just nu, och för mig som är mitt i en bröllopsplanering så växer oron och förvirringen för varje dag som går. Just nu utgår vi ifrån att vi kommer kunna genomföra bröllopet på det sätt vi drömmer om, men vi har också börjat jobba på en plan B. Det vore väl naivt annars.
Ärligt talat hade det varit skönt att få strunta i all stress som uppstår av att planera bröllop, och dessutom mitt i en pandemi, men jag vet samtidigt att jag skulle bli besviken om vi gav upp på vår dröm utan att ha gjort allt vi kunde.
Så planeringen är inte på paus, utan vi kör på som att det kommer gå att genomföra och försöker hålla hoppet uppe. Men vissa dagar är det svårare och idag är nog en sån dag. Jag ville få skriva av mig lite också tror jag.

Gillar

Kommentarer

Min jul

Här kommer lite bilder från min jul, alldeles för sent såklart...men men, jag vill ha lite bilder här att se tillbaka på!

Jag och Oscar började julafton hemma hos mig med att ge varandra våra julklappar! Sen åkte vi ut på landet till hans föräldrar för en mysig julfrukost och lite fler presenter.

Sen åkte jag och Oscar till ett skyddat boende där det bor mammor och barn. Vi tomtade och delade ut julklappar till dom och det var en av julens höjdpunkter! Det kändes så fint att se barnens blickar lysa upp och att få ge lite julglädje.

Vi åkte hem till Oscars föräldrar igen och hade ett utomhus-firande med hans släkt. Sen åkte vi in till stan hem till mina föräldrar.

Julaftonskvällen och juldagen spenderades i sommarstugan med min familj! Vi delade ut julklappar, tog en promenad och grillade korv!


Allt som allt hade jag en väldigt bra jul! Vi hann träffa nästan alla släktingar (utomhus) och fick spendera mycket tid med våra familjer.

Gillar

Kommentarer